28 / 03 / 2024

Novi Yapı Novi Bazaar projesi

Novi Yapı Novi Bazaar projesi

1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunan Novi Bazaar'da fiyat listesi 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, toplam 5 katlı ofis bloğu, 160 adet konut, 20 adet mağaza olarak inşa ediliyor.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi'yi kapatma kararı aldı!

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını ve 20 Temmuz tarihinin fon eklemek için son gün olduğunu duyurdu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Novi Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novi Orman Ürünleri  Anonim Şirketi  Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Burak  Çelikyay tarafından kuruldu.

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

Novi Bazaar fiyatları!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen Novi Bazaar'da daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Novi Bazaar fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. 

Novi Bazaar fiyat listesi!

1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunan Novi Bazaar'da fiyat listesi 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, toplam 5 katlı ofis bloğu, 160 adet konut, 20 adet mağaza olarak inşa ediliyor.

Novi Bazaar nerede?

Novi Bazaar projesinde teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje hastane ve kültür merkezi gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Novi Bazaar'da 398 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen Novi Bazaar projesinde teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konut fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. 

Novi Bazaar fiyat!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Novi Bazaar projesinde daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Emina Jahoviç, Novi Pazar'daki evini 2.4 milyona yeniliyor!

Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek olan Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, Novi Pazar'a yerleşecek....

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar konut fiyatları 2017!

Toplamda 195 konuta yer verilen Novi Bazaar projesinde 1+1, 2+1 ve loft çatı dubleks konutlar bulunuyor. Novi Bazaar projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da  Novi Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa Ekim 2017 fiyat listesi!

Novi Bazaar projesi, İstanbul Gaziosmanpaşa'da konut, ofis, mağaza ve alışveriş merkezi konseptinde hayata geçirildi. Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde yüzde 2 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Novi Yapı Novi Bazaar projesi Haberi

Novi Yapı Novi Bazaar projesi

Novi Bazaar'da 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. Novi Yapı öncülüğünde inşa edilen projede, 5 katlı ofis bloğu, 160 adet konut, 20 adet mağaza bulunuyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Novi Bazaar konut teslimlerinin bu yıl içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Projede, 1+1'lerin büyüklükleri 58 metrekare ve 79 metrekare arasında, 2+1'lerin büyüklükleri 102 metrekare ve 117 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Novi Yapı Novi Bazaar fiyat listesi:

1 oda 1 salon normal tip dairelerin fiyatları 398 bin TL ile 566 bin TL 
2 oda 1 salon A tip dairelerin fiyatları 653 bin TL ile 765 bin TL 
2 oda 1 salon B tip dairelerin fiyatları 732 bin TL ile 809 bin TL  

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar projesi metro istasyonuna ve otobüs duraklarına, kültür merkezine, hastaneye, GOP SGK'ya,...