04 / 05 / 2024

now gayrimenkul şükrü başyazıcıoğlu

now gayrimenkul şükrü başyazıcıoğlu

Kayserili Now Gayrimenkul, Now Bomonti ile başlayan İstanbul yolculuğuna hızla devam ediyor. 2014 yılında Now Bomonti’nin satışlarını tamamlamayı planlayan firma Haliç, Sarıyer ve Balmumcu’da yeni proje geliştirme hazırlığında…

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

Beykoz Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çıkrıkcıoğlu tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Konut satışlarındaki artışı pandemi tetikledi!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Nisan 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. 

now gayrimenkul şükrü başyazıcıoğlu Haberi

now gayrimenkul şükrü başyazıcıoğlu

Bugüne kadar Kayseri’de birçok konut, ofis, fabrika ve otel inşaatlarına imza atan Now Gayrimenkul, İstanbul’da Now Bomonti ile başlayan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 


95 milyon TL ciro

2013 yılında toplam 88 konut ürettiklerini belirten Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, 2013 cirolarının ise 95 milyon TL olduğunu söyledi. 




2014 yılında Now Bomonti projelerinin satışı tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başyazıcıoğlu, yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti.


İstanbul’un merkezi lokasyonlarında hız kesmeden yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Başyazıcıoğlu, Balmumcu, Haliç ve Sarıyer’de proje geliştirme planlarının olduğunu söyledi. 


Başyazıcıoğlu, “2014 yılında yeni başladığımız Now Bomonti projemizin inşasına ve satışına devam edeceğiz. Ofis, konut ve çarşı olmak üzeri...