24 / 04 / 2024

Now Gayrimenkul Balmumcu, Haliç ve Sarıyer’de arazi avına çıktı!

Now Gayrimenkul Balmumcu, Haliç ve Sarıyer’de arazi avına çıktı!

Kayserili Now Gayrimenkul, Now Bomonti ile başlayan İstanbul yolculuğuna hızla devam ediyor. 2014 yılında Now Bomonti’nin satışlarını tamamlamayı planlayan firma Haliç, Sarıyer ve Balmumcu’da yeni proje geliştirme hazırlığında…



Bugüne kadar Kayseri’de birçok konut, ofis, fabrika ve otel inşaatlarına imza atan Now Gayrimenkul, İstanbul’da Now Bomonti ile başlayan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 


95 milyon TL ciro

2013 yılında toplam 88 konut ürettiklerini belirten Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, 2013 cirolarının ise 95 milyon TL olduğunu söyledi. 


Now Gayrimenkul Balmumcu, Haliç ve Sarıyer’de arazi avına çıktı!


2014 yılında Now Bomonti projelerinin satışı tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başyazıcıoğlu, yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti.


İstanbul’un merkezi lokasyonlarında hız kesmeden yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Başyazıcıoğlu, Balmumcu, Haliç ve Sarıyer’de proje geliştirme planlarının olduğunu söyledi. 


Başyazıcıoğlu, “2014 yılında yeni başladığımız Now Bomonti projemizin inşasına ve satışına devam edeceğiz. Ofis, konut ve çarşı olmak üzeri toplam 200 bağımsız üniteden oluşan  projemizin satışlarını 2014‘ te tamamlamayı hedefliyoruz. Sonrasında yeni projelerimize başlamayı planlıyoruz” dedi. 


Kentsel dönüşüm sektörü umutlandırıyor

2013 yılının KDV artışı, gezi olayları ve dövizin yükselmesi gibi olumsuz gelişmelere sahne olduğunu belirten Başyazıcıoğlu, mütekabiliyet yasası ve kentsel dönüşüm çalışmalarının ise sektöre umut olduğunu söyledi. 


Yatay büyüme

2014 yılında yatay bir büyüme beklediğinin altını çizen Şükrü Başyazıcıoğlu, “Dünyadaki ekonomik gelişmeler ve Türkiye’deki seçim süreci sektörü yavaşlatabilir fakat nitelikli ve merkezi  lokasyon  her zaman talep görmeye devam edecektir” diye konuştu. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön