25 / 04 / 2024

now gayrimenkul yeni projeler

now gayrimenkul yeni projeler

Kayserili Now Gayrimenkul, Now Bomonti ile başlayan İstanbul yolculuğuna hızla devam ediyor. 2014 yılında Now Bomonti’nin satışlarını tamamlamayı planlayan firma Haliç, Sarıyer ve Balmumcu’da yeni proje geliştirme hazırlığında…

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Luxera Nevbahar 12 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden sürdüren Luxera Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı! Peki, Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar projesinde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla Luxera Nevbahar projesi...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

now gayrimenkul yeni projeler Haberi

now gayrimenkul yeni projeler

Bugüne kadar Kayseri’de birçok konut, ofis, fabrika ve otel inşaatlarına imza atan Now Gayrimenkul, İstanbul’da Now Bomonti ile başlayan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 


95 milyon TL ciro

2013 yılında toplam 88 konut ürettiklerini belirten Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, 2013 cirolarının ise 95 milyon TL olduğunu söyledi. 




2014 yılında Now Bomonti projelerinin satışı tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başyazıcıoğlu, yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti.


İstanbul’un merkezi lokasyonlarında hız kesmeden yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Başyazıcıoğlu, Balmumcu, Haliç ve Sarıyer’de proje geliştirme planlarının olduğunu söyledi. 


Başyazıcıoğlu, “2014 yılında yeni başladığımız Now Bomonti projemizin inşasına ve satışına devam edeceğiz. Ofis, konut ve çarşı olmak üzeri...