28 / 03 / 2024

NSU Grup Mimarlık

NSU Grup Mimarlık

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bertan Ataman tarafından kuruldu.

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Keleş ve Uğur Yüksel ortaklığında kuruldu.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Mk Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kaynak ve Volkan Marangoz ortaklığında kuruldu.

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Diri tarafından kuruldu.

NSU Grup Mimarlık Haberi

NSU Grup Mimarlık

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü mimarlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Mecidiyeköy, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi,...