25 / 04 / 2024

Nuhoğlu Holding kimin

Nuhoğlu Holding kimin

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Nuhoğlu Holding kimin Haberi

Nuhoğlu Holding kimin

Ali Nuhoğlu kimdir? 

Ali Nuhoğlu, 1962 Trabzon doğumlu. Liseyi, Kabataş Erkek Lisesi’nde okuyan Ali Nuhoğlu bugün Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18001-2007 belgelerine sahip Nuhoğlu İnşaat'ı da içinde barındıran Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı. 


Ali Nuhoğlu, üniversiteyi Bulgaristan’daki Sofya Üniversitesi’nde Hukuk eğitimi alarak tamamladı. Ali Nuhoğlu, 1986 yılında aile fertleri ile birlikte Nuhoğlu İnşaat’ı kurdu. İstanbul, Ankara, Irak-Bağdat ve Erbil, Libya-Trablus, Kazakistan-Almaata ve Katar’da ofis açtı.


Nuhoğlu İnşaat’ta Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Nuhoğlu, evli ve 3 çocuk babası. 


Nuhoğlu İnşaat projeleri..

Bayrampaşa Şehir Parkı, Cebeci Spor ve Şehir Parkı, Kasımpaşa Sururi Parkı, Yeşil Alan Çalışmaları, Eğitim Yapıları Yeniden Yapım, Eğitim Yapıları Güçlendirme, Ankara İlksan Sosyal Donatı İnşaatları, Afyon Türk Telekom Eğitim Yapısı ve Konferans Salonu İnşaatı, Kırıkkale Alarm İskan Tesisi...