28 / 03 / 2024

Nükte Mimarlık iş konusu

Nükte Mimarlık iş konusu

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Zec İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zec İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Can tarafından kuruldu.

Ecoyön Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecoyön Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dea Bilto ve Tarık Bilto ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Nükte Mimarlık iş konusu Haberi

Nükte Mimarlık iş konusu

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.


Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirket beton, çelik ve ahşap malzemelerden mamul her türlü konut, apartman, endüstri yapıları (sanayi çarşıları, fabrika, depo ) çiftlik, spor tesisleri, otel ve turistik tesis, lokanta, okul, hastane, liman, köprü, kara ve demiryolu inşaatlarının temelden anahtar teslimine kadar bütün safhalarını gerçekleştirir komple donanımlarını temin ve tesis eder Bu amaçla kurulmuş tesisleri satın alabilir, kiralayabilir, bu tesisler için gerekli alet ve makinaları ve yedek parçalarının ithalatını, ihracatını iç ticaretlerini serbest bölgeler dahil yapar. 2-) Şirket gayrimenkul alıp satma işlemlerini yapar.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri,...