26 / 04 / 2024

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat iletişim

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat iletişim

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu.

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Nur Aslan tarafından kuruldu.

Özkaan Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaan Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Nur Özkan ve Ahmet Özyürek ortaklığında kuruldu.

Beta Nur Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Nur Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Betül Tanin tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Esenyurt, Mevlana Mahallesi, Evliya Çelebi'nde kuruldu.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’na hazır!

Van’da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’ açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili konuştu..

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nesim Ziyalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, bu tür eserlerin milletin manevi gücü ve birliğinin sembolü olduğunu kaydetti.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat iletişim

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu. 


Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu; Alçı ve alçı esaslı bileşenlerden inşaat amaçlı ürünlerin toptan ticareti (kartonpiyer, panel, levha vb.) 


Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Fikirtepe Mahallesi, Mandıra Caddesi, İnci Sokak,...