25 / 04 / 2024

nuran uslu

nuran uslu

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Özsoy, Erdinç Özsoy ve Emre Uslu ortaklığında kuruldu.

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi Başakşehir’de 50 bin sermaye bedeli ile Yasin Uslu tarafından açıldı.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Uslu tarafından kuruldu.

Rusların konutta tercihi hangi ilçe oldu?

Alanya Tanıtım Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Emlak Profesyonelleri Derneği Başkanı Dr. Yakup Uslu "Alanya'da özellikle Rusların konutlara olan ilgisi devam etmekte. Yabancıların özellikle Rusların konut kiralamakta daha ısrarcı olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekemce'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaynar, İsmail Çınar ve Mustafa Uslu ortaklığında kuruldu.

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

Akfen GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Akfen GYO'nun Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı bugün saat 09.00'da Bakanlık Temsilcisi Nuran Devrim'in gözetiminde yapıldı. 

Emlakçılık yetki belgesiyle emlak dolandırıcılığına son!

Emlak Profesyonelleri Derneği (The Turkish Property Professionals-TTPP) Başkanı Dr. Yakup Uslu, emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi ile emlak dolandırıcılığının minimuma ineceğini, artık sadece işi emlak pazarlama olan şirketlerin emlak komisyonculuğu yapabileceklerini belirtti...

nuran uslu Haberi

nuran uslu

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası'nın ortaklaşa yaptığı ilave imar planlan projesiyle ilgili açıklamada bulunan Uslu, "Milletvekilimiz Rafet Sezen'den bu projeye ilişkin evrakların Ankara'da imzalanması için yardım istedik. Şu an çalışma devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının görüşleri alındı. Bu ilave imar planları TOKİ ile Beyendik arasını kapsıyor. Kamu yararı karan alındı. Vekilimiz de yardımda bulunacağını söyledi." şeklinde konuştu. 


"2'nci gölet projesinin ödeneği geldi"

Nuran Uslu sözlerinin devamında, Beyendik Belediyesi'ne yapılması planlanan 2'nci gölet ile ilgili olarak şunları kaydetti: "Devlet Su İşleri'nden arkadaşlar geçtiğimiz günlerde inceleme...