20 / 04 / 2024

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.



Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası'nın ortaklaşa yaptığı ilave imar planlan projesiyle ilgili açıklamada bulunan Uslu, "Milletvekilimiz Rafet Sezen'den bu projeye ilişkin evrakların Ankara'da imzalanması için yardım istedik. Şu an çalışma devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının görüşleri alındı. Bu ilave imar planları  TOKİ  ile Beyendik arasını kapsıyor. Kamu yararı karan alındı. Vekilimiz de yardımda bulunacağını söyledi." şeklinde konuştu. 


"2'nci gölet projesinin ödeneği geldi"

Nuran Uslu sözlerinin devamında, Beyendik Belediyesi'ne yapılması planlanan 2'nci gölet ile ilgili olarak şunları kaydetti: "Devlet Su İşleri'nden arkadaşlar geçtiğimiz günlerde inceleme yaptı. Projenin ödeneği geldi. Proje ihaleye çıkacak. Konuya ilişkin Pazartesi günü (bugün) DSİ yetkilileri ile görüşeceğim."


Vatandaş


Geri Dön