29 / 03 / 2024

Nurettin Ok kimdir

Nurettin Ok kimdir

Kent içinde planlama örgütünce hazırlanan yakın bir süreden beri yetkili kurullardan geçtiği halde onaylanmayan Gaziantep imar planı, bazı siyasilerin araya girmesi sonunda İmar ve İskan Bakanı tarafından imzalandı.

Nurettin Ok kimdir?

Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti. Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok kimdir? Neler yapmıştır?

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Nurettin Yılmaz: Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin çok fazla ön planda olduğunu belirtti. Yılmaz "MiaVita’nın en önemli özelliklerinden birisi de merkezi lokasyonu" dedi...

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Nurettin Canikli'den faiz açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TCMB’nin gecelik ve geç likidite faizlerinde yaptığı artışları değerlendirdi. Canikli, şartlar düzeldiğinde faizlerin çok hızlı şekilde geriye döneceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Nursel Dadaş kimdir?

16 yılı aşkın süredir çok sayıda ulusal ve uluslar arası projelerin tasarımı, proje geliştirme sürecleri, uygulama projeleri hazırlanmasında, şantiye uygulama ve kontrollerinde görev alan Mimar Nursel Dadaş kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Renda Helin Çizer kimdir?

2012 yılında kendi firmasını kurmuş olup, yurt projelerinde birçok ödüle layık görülen Mimar Renda Helin Çizer kimdir? Renda Helin Çizer, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Renda Helin Çizer..

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Soli Kaplanoğlu kimdir?

1997 yılında 36. Paralel Mimarlık ofisini kuran Soli Kaplanoğlu, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı mimari ve iç mimari projeye imza attı. Peki, Mimar Soli Kaplanoğlu kimdir?

Nurettin Ok kimdir Haberi

Nurettin Ok kimdir
Kent içinde planlama örgütünce hazırlanıp İmar ve İskan Bakanlığına onay gönderilen Gaziantep imar planı Belediye Sarayı ve çok katlı otopark yeri konusunda çıkan anlaşmazlık nedeniyle engellenmişti. Bir yıla yakın bir süreden beri yetkili kurullardan geçtiği halde onaylanmayan Gaziantep imar planı bazı siyasilerin araya girmesi sonunda İmar ve İskan Bakanı tarafından imzalandı.

Ancak imzalanan planda Belediye Sarayı ve çok katlı otopark yeri konusunda bir karara varılamadı.

Belediye istimlak ile karar verilen ve daha sonra mal sahipleri tarafından yapılan itirazların Danıştay'ca halen incelendiği için dava sonuçlanıncaya kadar taraftar bu yerde herhangi bir işlem yapamayacaklardır. Belediye Başkanı Esat Kaya Turgay, İmar Planı'nın başkanlıkça onaylandığını doğruladı. Ankara'dan yeni dönen kent bütün planlama örgütü başuzmanı Zühtü Can'ın haberi kendisine getirdiğini söyledi. 


Gaziantep Sabah...