25 / 04 / 2024

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.



Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yeni destek paketini açıklamasının en çok esnafları sevindirdiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özgenç yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası yeni destek paketini duyurmasının esnaf açısından olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Salgın sürecinde zor günler yaşayan esnafa 3 ay süreyle ayda 1.000 TL hibe verileceğini, büyükşehirlerde aylık 750, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapılacağını dile getiren Özgenç, "İş yeri kiralamada KDV oranı ve gayrimenkul kiralarındaki stopaj oranı indirimlerinin süresi uzatılacak olması fevkalade güzel bir çalışmadır. Allah bereket versin..." şeklinde konuştu.

Kira düzenlemesinin detayları belli oldu!


Geri Dön