26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnafa doğrudan esnaf desteği ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süreyle aylık 1000 TL esnaf desteği; büyükşehirlerde 750, diğer illerde 500 TL kira desteği ödemesi yapmaya devam ettiklerini söyledi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Milletimiz, mahalle yanarken kendi kısır hesaplarının peşinde koşanların defterini kökten dürene kadar bu mücadeleyi biz de sürdüreceğiz" diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hiç şüphesiz bizim asıl gündemimiz, ülkemizin ve milletimizin meseleleridir. Salgınla mücadelemizde aşı çalışmalarına başlanması ile yeni bir safhaya geçtik. Sağlık Bakanlığımızın belirlediği programa göre aşı tedarikini, dağıtımını ve uygulamasını sürdürüyoruz. İşte şu an itibarıyla 10 milyon doz aşıyı ülkemize getirttik. Dünyada geliştiğini söyleyen ülkeler aşı bulamıyor ama biz hamdolsun yaptığımız anlaşmayla bu 50 milyon dozun 10 milyonunu tedarik etmiş vaziyetteyiz. Aşı uygulamasının kapsamı giderek genişleyerek inşallah en kısa sürede hedef kitlenin tamamına ulaşacaktır. Tedbirlerden etkilenen kesimlere yönelik destek programlarımızı ihtiyaca göre hem genişletiyor hem de sürelerini uzatıyoruz. Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık, bundan sonra da yalnız bırakmayacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan esnafa kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen esnafa doğrudan esnaf desteği ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süreyle aylık 1000 TL esnaf desteği; büyükşehirlerde 750, diğer illerde 500 TL kira desteği ödemesi yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Esnafa kira desteğinde yeni fırsat!


Geri Dön