25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehir hastanelerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehir hastanelerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleriyle ilgili konuştu. "Şu an Türkiye genelinde hastanemizin olmadığı il yok, bırak onu ilçeler yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehir hastanesi de bittiği zaman sizin de bakış açınız değişecek" dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü nedeniyle AK Parti Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen "Gençlerle En Baba Buluşma" isimli program kapsamında internet üzerinden 81 şehirden 700 gençle buluştu ve gençlerin sordukları soruları cevapladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık hizmetleri kapsamında muhalefet tarafından düşünülmeyen şehir hastanelerini hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan şehir hastanelerine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından "Şehir hastanelerine ne gerek var?" şeklinde bir açıklama yapıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sorduğu soruya bak. Şu salgın döneminde Allah göstermesin şehir hastanelerimiz olmamış olsaydı ne olacaktı halimiz. Şu an Türkiye genelinde hastanemizin olmadığı il yok, bırak onu ilçeler yok. Şu anda dünyada küresel ölçekte baktığımız zaman şehir hastanelerimizi görenler şaşırıyor. Antalya'da eğitim ve araştırma hastanemiz var ama bir de şehir hastanesi yapıyoruz. Şehir hastanesi de bittiği zaman sizin de bakış açınız değişecek. Binali Bey, Ulaştırma Bakanı olduğu zaman Gazipaşa Havalimanı'nı yapmamız, bütün bunlar Antalya turizmini patlattı. Şu anda Antalya turizmde bu konuma gelmişse bunun tek sebebi bu altyapı yatırımlarını yapmamız. Bunlarla beraber Menderes Bey döneminde raylı sistemlerin yapılması, sıradan kendi kendine olmuş şeyler değil. Şuna odaklandık. Bir insan nasıl ailesi özellikle de çocukları için en iyisini isterse biz de Cumhurbaşkanı olarak özellikle en iyisini hedefliyor, bu doğrultuda çalışıyoruz. Çocuklarımız, torunlarımız bu ülke için daha çok çalışmamız gerektiğini hatırlatıyor. Gelecek nesiller bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar."

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!


Geri Dön