25 / 04 / 2024

Şehir hastaneleri son durum

Şehir hastaneleri son durum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleriyle ilgili konuştu. "Şu an Türkiye genelinde hastanemizin olmadığı il yok, bırak onu ilçeler yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehir hastanesi de bittiği zaman sizin de bakış açınız değişecek" dedi.

Şehir hastanelerinde geri adım yok!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinin artık kamu özel işbirliğinden çok devlet bütçesinden yaptırılacağına dair açıklamasının, istismar edildiğini belirtti...

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: Yeni hastane yapacak yer arıyoruz!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamalarda İstanbul'a 7 yeni hastane yapılması gerektiğini ve yeni hastane yapacak yer aradıklarını söyledi..

Şehir hastanelerine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Şehir hastanelerine ilişkin 9 soru hazırlandı. Karakaya sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Şehir hastaneleri için kamu ve özel sektör el ele verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "14 yıllık hayalim" diye nitelendirdiği şehir hastaneleri, Türkiye'nin sağlık sektöründeki büyük değişiminin simgesi olarak yükselmeye devam ediyor.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Şehir hastaneleri personel alıyor! Son tarih 12 Ocak

Resmi Gazete’de önemli bir personel alımı yayımlandı. Şehir Hastanesine en az lise mezunu personel alımı olacak. Büro memuru ve temizlik görevlisi kadrosu için yapılacak alımda başvuru şartları ayrıca paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği mecliste!

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği ve Tekirdağ'da bulunan şehir hastanesiyle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri son durum Haberi

Şehir hastaneleri son durum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü nedeniyle AK Parti Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen "Gençlerle En Baba Buluşma" isimli program kapsamında internet üzerinden 81 şehirden 700 gençle buluştu ve gençlerin sordukları soruları cevapladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık hizmetleri kapsamında muhalefet tarafından düşünülmeyen şehir hastanelerini hayata geçirdiklerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından "Şehir hastanelerine ne gerek var?" şeklinde bir açıklama yapıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sorduğu soruya bak. Şu salgın döneminde Allah göstermesin şehir hastanelerimiz olmamış olsaydı ne olacaktı halimiz. Şu an Türkiye genelinde hastanemizin olmadığı il yok, bırak onu ilçeler yok. Şu anda dünyada küresel ölçekte baktığımız zaman şehir hastanelerimizi görenler şaşırıyor. Antalya'da eğitim ve araştırma hastanemiz...