25 / 04 / 2024

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, Samsun'un sağlık şehri olma yolunda uzun senelerdir altyapısı odluğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Samsun'un sağlık şehri kimliğiyle Kovid-19 pandemisi sürecinde bölgeye hizmet sunmanın gereğini yaptığına fikkat çeken Karaaslan, şöyle konuştu:

"Samsun Şehir Hastanesi hem ülkemiz için hem de kentimiz için çok önemli bir projedir. Şehir hastanesinin temel altı çalışmaları belli bir seviyeye geldi, kısa zamanda temelini tamamlamış olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin önüne koyduğu vizyon ve iddia, özellikle sağlık sistemi konusunda ülkemizi dünya çapında lider konuma taşıyacak olması açısından şehir hastanelerimiz çok önemlidir."

Samsun Şehir Hastanesi nin inşaatında son durum ne?

Muhalefet partileriyle ilgili eleştirilerini dile getiren Karaaslan, şunları kaydetti:

"Karşıt grupların sırf muhalefet olsun diye pandemi sürecinden önce şehir hastaneleriyle ilgili vatandaşın aklında soru işaretleri olması için birtakım çalışmaları olmuştu. Ne yazık ki hastanelerin büyüklükleriyle ilgili, gereksiz olduklarıyla ilgili birtakım söylemlerde bulunmuşlardı. Bunların ne kadar sığ söylemler olduğunu pandemi sürecinde görmüş olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın ne kadar önemli bir vizyon ortaya koyduğunu bir kez daha gördük. Onun liderliğinde de şehirlerimiz bu tür hizmetlere en üst kalitede ulaşmaya devam ediyor."

Hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade eden Karaaslan, "İçinde onkolojiden kadın doğum ve çocuk hastanesine ilgili tüm bölüm ve alanların olacağı bir hastane olacak. Burası önemli bir kompleks hale geliyor. Dolayısıyla bu yatırımları çok önemsiyoruz. Hastanenin çalışmaları çok hızlı ilerliyor. İnşallah Samsun 2023'e gelmeden hastanemize kavuşmuş olacaktır." açıklamasında bulundu.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!


Geri Dön