19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira desteği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira desteği açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, ciro ve kira desteğinden toplamda 1 milyon 200 bin esnafın faydalandığını söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Esnafımıza büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde 500 lira kira desteği ödemesi yapıyoruz. Sadece bu iki program sayesinde esnaflarımıza 5 milyar liranın üzerinde bir nakdi destek veriyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnafa doğrudan esnaf desteği ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süreyle aylık 1000 TL esnaf desteği; büyükşehirlerde 750, diğer illerde 500 TL kira desteği ödemesi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira ve konut fiyatı açıklaması: Gerekirse ceza uygulamasına gideceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konutlardaki fahiş artışlarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, ceza uygulamasını işaret etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira açıklaması geldi: Cebri adımlar atmak zorundayız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş kira bedelleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasını işaret eden Erdoğan, cebri adımlar atılması gerektiğini vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Konut arzı artırılacak, kira fiyatlarındaki şişkinlik ortadan kalkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasıyla konut ve kira fiyatlarına değindi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Depremzedelere 30 milyar TL ödeme yapıldı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına yapılan ödeme tutarını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması...

Fahiş kiralara ayar geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de artan kira fiyatlarına ilişkin sorulara cevap verdi ve seçim sonrasında yasal düzenlemelerin yapılacağı müjdesini verdi. 20 Nisan'da bu konuda olumlu bir haberin duyurulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira artışları için yasal düzenleme mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme dair soruları önemli açıklamalar yaptı. Büyükşehirlerde konut kiralarında ciddi bir artış olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ahlaki, insani değil. Bu fırsatçılığa yasal düzenlemelerle izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira desteği açıklaması Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira desteği açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erdoğan ciro ve kira desteği ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık olarak 645 bin emeklinin maaşını 1500 liraya yükselttiklerini söyleyerek ciro ve kira desteği ile ilgili de önemli bilgiler verdi.

Ciro ve kira desteğinden toplamda 1 milyon 200 bin esnafın faydalandığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyorlar ki esnafa ne verildi? 1 milyon 200 bin esnaf bu destekten yararlandı. Vergi indirimleri ile devletin 26 milyar lirayı bulan alacağından vazgeçerek iş dünyamızı ve esnafımızı destekledik." şeklinde konuştu.

Hükümetten kiracıların yüzünü güldürecek...