20 / 04 / 2024

Nurettin Özgenç kimdir

Nurettin Özgenç kimdir

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

İstanbul'da AVM enflasyonu yaşanıyor!

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, ' Shopping Fest ' adı altında başlatılan alışveriş günlerinin pansuman tedbir olduğunu belirtti.

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Nurettin Taş kimdir?

Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Güdürü oldu. Peki, Nurettin Taş kimdir? Nurettin Taş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Taş..

Alpay Özgen kimdir?

İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Y. Alpay Özgen kimdir? Alpay Özgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alpay Özgen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alpay Özgen..

İstanbul'da AVM enflasyonu yaşanıyor!

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, ' Shopping Fest ' adı altında başlatılan alışveriş günlerinin pansuman tedbir olduğunu belirtti.

İsmail Tüzgen kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından İsmail Tüzgen kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Marmara ve Doğu Anadolu Bölgeleri şube müdürü İsmail Tüzgen kimdir?

Nurettin Akman kimdir?

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman kimdir? Nurettin Akman, ne zamandan beri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor? İşte Nurettin Akman'ın biyografisi..

Nurettin Canikli kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli oldu. Peki, Nurettin Canikli kimdir? Nurettin Canikli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Canikli..

Nurettin Yılmaz kimdir?

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz kimdir? Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurettin Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Nurettin Yılmaz..

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Nurettin Özgenç kimdir Haberi

Nurettin Özgenç kimdir

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' diye konuştu.

İstanbulses'te yer alan habere göre; Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır. Yeni bir ek süre tanınmaması halinde başvuru yapmış ama ödeme yapamamış kişiler zor durumda kalacak, bu sefer de kamu beklediği ödemeyi haliyle alamayacak" diyerek uyarılarda bulundu:

Özgenç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılar için başlatılan imar barışından yararlanmak amacıyla başvuruda bulunan...