25 / 04 / 2024

Nurettin Türkdal

Nurettin Türkdal

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nuh Usal ve Nurettin Türkdal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence Ofis'te kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

Nurettin Erdoğlu: Dünyada kazandığımızı Türkiye’ye yatırıyoruz!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye güveni artacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, referandumda çıkacak "Evet" sonucunun ekonominin ve yatırımların güvencesi olacağını söyleyerek, "16 Nisan'dan sonra küresel yatırım algısı güçlenecek, Türkiye'ye güven artacak" dedi.

Türkiye Varlık Fonu, 100 milyarlarca dolar kaynak oluşturacak!

Türkiye Varlık Fonu'na ilişkin stratejik yatırım planı 2017'nin ilk aylarında tamamlanarak, kurul onayına sunulacak. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Fon'un 100 milyarlarca dolar kaynak oluşturacağını söyledi.

Nurettin Canikli: Varlık Fonu ekonomik saldırılara kalkan oluşturacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Türkiye Varlık Fonu ile ilgili açıklama yaptı. Canikli, açıklamasında Türkiye Varlık Fonu'ndan sonra ekonomik işleyişte hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Nurettin Canikli'den Moody’s’e cevap!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Moody's'in Türk Bankalarına yorumuna ilişkin, “2017 içerisinde Türk bankacılık sistemi içerisinde takibe dönüşüm oranı 4'e ulaşmayacaktır. Varlık kalitesi de bozulmayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Nurettin Korkut: İstanbul'da otopark ihtiyacı had safhada!

Türkiye Otopark İşletmecileri Derneği Başkanı Nurettin Korkut, İstanbul’da lojistik amaçlı otopark talebini bir yana bıraktığımızda otopark ihtiyacı had safhada.” dedi.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Nurettin Türkdal Haberi

Nurettin Türkdal

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nuh Usal ve Nurettin Türkdal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence Ofis'te kuruldu. 


Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...