18 / 04 / 2024

Nurhan Kavak

Nurhan Kavak

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ahmet Der, Ayşe Kavak ve Nurhan Kavak ortaklığıyla kuruldu...

Yalıkavak Wadi Villaları’nda 490 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Bodrum’un güzel koylarından biri olan Yalıkavak’ ta, Del-ta yapı tarafından inşaatı tamamlanan ve yerleşime hazır olarak ev sahiplerini bekleyen Wadi Villaları; 490 bin Euro -500 bin Euro fiyat aralığında satışa sunuluyor

TOKİ Samsun Kavak'a 77 konut yapıyor!

Samsun Kavak'ta vatandaşlara TOKİ bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dar ve orta gelirli aileler için Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları hakkında vatandaşlara Atatürk Park'ında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

Arhavi ile Kavak HES imar planının iptali isteniyor!

ARTVİN Şehir Plancıları Odası, Arhavi Revizyon ve İlave İmar Planı ile Kavak HES imar Planı'nın iptali için yargıya başvurdu. Yetkililer, açtıkları iptal davasının takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi için ön talep süreci başladı. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan NEF Bodrum projesine özel iskele ve plaj yapılması planlanıyor...

TOKİ Samsun Kavak Konutları için talep toplanıyor!

Samsun Kavak 77 adet konut projesi dahilinde 21 Mart 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında talep toplanacak. Konutlar için 6 bin TL Başvuru bedeli alınacak.

Samsun Kavak'a ahşap cami inşa edilecek!

Samsun'da sorunların yerinde tespiti ve yapılacak olan işlerin belirlenmesi için yapılan toplantılara Kavak İlçesinde devam edildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak'a ahşap malzemelerle bir cami yapılacağını söyledi.

Reysaş GYO Kumluca Sarıkavak'taki depo için iskan aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerindeki 8.045 m2'lik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Samsun Kavak'ta yollar yenileniyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Kavak Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların ısınması ile birlikte Kavak’ta yarım kalan işlere devam etti.

Samsun Kavak'ta yeni imar yolları açılıyor!

Kavak Belediyesi Şehir Plancıları tarafından büyük bir özenle çalışılarak imar planlarının oluşturulduğu Kavak’ta mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Samsun Kavak'a 180 kişilk yurt inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşındıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) verilmesi için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile protokol imzaladı.

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Toplam 42 adet konuttan meydana gelen proje 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Yalıkavak Bostancı Bluewater satış fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Bluewater satış fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 6 bin 440 metrekare olarak belirlenen projede villaların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Nurhan Kavak Haberi

Nurhan Kavak

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, gayrimenkuller gayrimenkule dayalı işlemler ve menkul kıymetler hakkındaki gelişmeleri sürekli olarak izleyerek şirket portföyünü oluşturmak yönetmek ve gerektiğinde portföyde değişiklikler yapmak portföyü çeşitlendirmesiyle yatırım riskini en aza indirecek biçimde dağıtmak şirket portföyünün yönetimine ilişkin gerekli tedbirleri almak portföyün değerini korumaya ve arttırmaya yönelik araştırmalar yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Rüzgarlıbahçe Şehit Necati Özgel Sokak NO:1 Ata İş Merkezi Kat:3 Yenibosna Merkez Mahallesi Kavak Sokak NO:20 Kat:1 Oda:5 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Der, Ayşe Kavak ve Nurhan Kavak ortaklığıyla...