04 / 05 / 2024

Nuri Avşarer

Nuri Avşarer

Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan farklı konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND’in AVM, AveaPark Gösteri Merkezi ve 2014’te temelleri atılacak olan otelinden sorumlu genel müdürlük pozisyonuna Nuri Avşarer atandı...

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Mersinli Emlakçı Suphiye Avşar cinayetine müebbet hapis!

Mersin’de yalnız yaşadığı evinde 49 bıçak darbesiyle öldürülen Emlakçı Suphiye Avşar’ın katil zanlısı, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Manisa Avşar'a modern düğün salonu geliyor!

Turgutlu ilçesi Avşar Mahallesi sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği, modern standartlarda düğün salonuna kavuşuyor.

Hülya Avşar Büyükdere'deki köşkünü 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Hülya Avşar 1997'de, 2.5 milyon dolara Büyükdere'de 150 yıllık tarihi bir köşk satın almıştı. Avşar, kızı Zehra ile birlikte Tarabya'daki evine geçti ve köşkünü aylık 50 bin TL'ye bir finansçıya kiraya verdi

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Nuri Killigil Paşa'nın mezarı onarıldı!

I. Dünya Savaşı'nın sonlarında Kafkas İslam Ordusu'yla Azerbaycan'ı Rus ve Ermeni işgalinden kurtarma harekatı başlatan Nuri Killigil Paşa'nın Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarı onarıldı.

Manisa Avşar'a çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu İlçesi Avşar Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Modern salonun yapılacağı alanda tesviye çalışması ve istinat duvarı çalışmaları başladı.

Hülya Avşar Londra'ya taşınacak!

Hülya Avşar, Londra'da okuyacak kızı Zehra Çilingiroğlu'nu orada yalnız bırakmayacak. Kendi evinde oturacak Londra Canary Wharf Peninsula’da dairesi, Knigtsbridge’de bançeli evi olan Hülya Avşar kiracılarından birinin çıkmasını istedi.

Nuri Özaltın vefat etti!

İnşaat, Ulaşım, Enerji ve Turizm sektöründe boy gösteren Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın hayatını kaybetti. Merhum Özaltın’ın cenazesinin Salı günü İstanbul’da düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Artvin Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı!

Artvin’de hayırsever Ülkü Ulusoy’un yaptırdığı Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı. Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, yaşam merkezinin açılışının yakın zamanda yapılacağını belirtti.

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi açılış için gün sayıyor!

Çolakoğlu Metalurji tarafından inşa edilen Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl eğitime başlayacak. Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler “ Çolakoğlu Metalurji olarak eğitim, sağlık ve diğer alanlarda yatırım yapmayı topluma karşı bir borç biliriz.'' dedi

Hülya Avşar yeni okul yaptıracak!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, rahmetli babası adına yaptırdığı okulun 1680'inci mezununu vermesinin gururunu yaşıyor. Avşar yeni bir okul yaptırmayı düşündüğünü ve önümüzdeki günlerde bunun için kolları sıvayacağını söyledi.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Nuri Avşarer Haberi

Nuri Avşarer

Gürsoy Grup & Via Properties ortak girişimiyle İstanbul’un kalbi Eyüp’te hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk temalı parkını, gösteri ve alışveriş merkeziyle bir araya getiren VIALAND’in AVM, AveaPark Gösteri Merkezi ve 2014’te inşaatı başlayacak olan temalı otelinden sorumlu genel müdürü Nuri Avşarer oldu. 


Avşarer, VIALAND’deki görevine atanmadan önce Erzurum’da bulunan Dedeman Palandöken ve Dedeman Ski Lodge otellerinin genel müdürlüğünü yapıyordu. Temmuz ayında yeni görevinin başına gelen Avşarer, VIALAND’in AVM bölümünden, gösteri merkezinden ve 2014’te temelleri atılması beklenen 5 yıldızlı temalı otelin yönetiminden sorumlu olacak. 22 yıllık profesyonel iş hayatının yaklaşık 16 yılını çeşitli kademelerde yöneticilik yaparak geçirmiş deneyimli bir isim olan Avşarer, Muğla İşletmecilik Yüksek Okulunda eğitim gördü. 1965 yılında Artvin’de doğan Avşarer, evli ve iki çocuk...