18 / 04 / 2024

Nuri Özelmacıklı kim

Nuri Özelmacıklı kim

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak başarılı bayilerini ödüllendirdi. Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2013’ün son eğitim buluşmasında 5 dalda 7 bayii ödüle layık görüldü..

Değerli konut vergisinde son tarih 20 Şubat! Değerli konut vergisi nasıl, nereye ve kim tarafından beyan edilir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2024 yılına ilişkin değerli konut vergisinin beyanı için son gün 20 Şubat Salı günü iken, ilk taksit ödemelerinin 29 Şubat’ta yapılacağını belirtti.

Gayrimenkulde amortisman süreleri düşüyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın azalması, kiraların da yükselmeye devam etmesi sonrasında gayrimenkulde amortisman sürelerinin düşmeye başladığını söyledi.

Kiracılara kötü haber: ‘Kira fiyatları artmaya devam edecek’

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan memura kira desteği konusunda açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, “Kira desteği önemli. Ancak kira fiyatları artmaya devam edecek” dedi.

Uzman isimden ‘memura kira desteği’ için önemli uyarı: Kira fiyatları...

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan konulardan biri de kamu çalışanına kira desteği verilmesiydi. Memura kira desteğinde sürecin nasıl işleyeceğiyle alakalı konuşan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Maaş katsayısına göre olursa kişiler aslında bütçelerine göre bunu planlayabilirler"

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Kiraya yüzde 25 zam sınırında kritik detay! Evini kiraya vermek isteyen kalmayacak! 

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle bazı ev sahipleri, dairelerini kiraya vermek istemezken; bazı ev sahipleri de konutunu boş tutuyor.Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve ev sahibi ile kiracılara uyarı yaptı. 

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Kirada yüzde 25'lik zam sınırında sona geliniyor! Ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek? Kiracılar siz de hemen bakın!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ev kiralarında azami yüzde 25 artış sınırı uygulamasında son aylara girildiğini belirterek, konutla ilgili konuştu. Peki ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek?

2022 yılında gayrimenkul satanlar dikkat! Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 sene içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançların, değer artış kazancı kapsamında olduğunu dile getiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli açıklamalar yaptı.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Ev alacaklar dikkat! İşte yeni kredi düzenlemesinin detayları!

Konut kredilerinde uygulanacak kredi değer oranları ile ilgili açıklama yapan  Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1’inci El konut alımlarında kullandırılabilecek azami kredi tutarının 10 milyon TL’den, 20 milyon TL’ye çıkartıldığını söyledi.

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali geldi!  

Yeni Evim kampanyasının yankıları sürerken, Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı 2. elde de ilk defa konut alacaklar için farklı oranlarda da olsa bir kampanya yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

Nuri Özelmacıklı kim Haberi

Nuri Özelmacıklı kim

Türkiye genelinde 83 temsilciliğe ulaşan Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2013’ün son eğitim buluşmasında 5 dalda 7 bayii ödüle layık görüldü. 


Yenibosna Gönen Otel’de bir araya gelen Altın Emlak bayilerinden 2013 yılında en fazla kayıt girişi yapan Altın Emlak Sancaktepe Sarıgazi Bayisi Erkan Yıldırım ve Selahattin Zilci, en fazla sisteme bağlanan Altın Emlak Denizli Bayisi Ahmet Akşit, alternatif pazarlama kanallarını en aktif kullanan Altın Emlak Gaziantep Bayisi Nazım Kılıç ile Altın Emlak Yakuplu Marmara Bayisi Nihat Turap ve Hüseyin Özgümüş’ün yanı sıra 5 yılını dolduran Altın Emlak Yakuplu Marmara Bayisi Bayisi Nihat Turap ve Hüseyin Özgümüş, Altın Emlak Florya Bayisi Cem Berkmen ile Mersin Bayisi Esin - Murat Özkırmaz da ödüllendirildi. 


Buluşmaya; İstanbul, Silivri, Adıyaman, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Hatay, İzmir, Kırklareli,...