25 / 04 / 2024

nurol gayrimenkul nurol tower

nurol gayrimenkul nurol tower

Çağlaya Nurol Tower'da metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor, 7 bin 500 dolara kadar yükseliyor, projenin teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO gayrimenkul portföyünün 350 milyon dolarını eritecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz bugünkü yazısında Nurol GYO'nun yatırımlarını ve geçmişini anlattı. Yılmaz, grubun 1 milyar dolarlık gayrimenkul portföyünün, önümüzdeki 2 yılda 350 milyon dolarını eritmeyi hedeflediğini söyledi.

Nurol GYO, Vera Gayrimenkul Değerleme'yi seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak.

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Nurol Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Nurol GYO SPK'dan ek süre istedi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda SPK tarafından yazılan yazıyla GYO tebliğinin 31.Maddesi konusunda ek süre verilmesi gereğinin bilgilerini yayınladı.

Nurol GYO'ya SPK'dan ek süre!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.'ye, GYO'ya ilişkin esaslar tebliğinin 31.maddesi hükümlerine uyum sağlanması ve gerekli tedbirlerin alınabilmesine imkan sağlayacak şekilde ek süre verildi.

Nurol GYO'nun sermaye artırımı onaylandı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platofrmu'nda açıklama yaptı. Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin SPK başvurusu olumlu karşılandı.

nurol gayrimenkul nurol tower Haberi

nurol gayrimenkul nurol tower

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çağlayan'da inşa edilen Nurol Tower projesi 7 dönüm alan üzerinde yükseliyor, projenin anahtar teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek. 242 üniteden meydana gelen Nurol Tower'daki ofislerin metrekareleri 73 ile 193 metrekare arasında değişiyor.


Tavan yüksekliği 4 metkre olan Nurol Tower'da EvOfisEv seçeneğine sahip ofislerin fiyatları 5 bin dolardan başlıyor, 7 bin 500 dolara kadar yükseliyor.



Çağlayan Nurol Tower'da;


-Toplantı salonları

-VIP restoranlar

-Özel yemek salonları

-Concierge hizmetleri

-Sky Lounge

-Copy center 

-"Harcadığın kadar öde" maliyet yönetim sistemi

-Otopark ve vale parking

-Ortak kullanıma açık banka atm’leri

-Donanımlı güvenlik

-Restoran ve kafe alanları

-Eczane

-Kuaför bulunuyor.



444 64 96


www.nuroltower.com.tr



Ceren...