18 / 04 / 2024

nurol life satış ofisi

nurol life satış ofisi

Nurol GYO tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesinde konut ve ofisler yer alıyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Nurol Life fiyatlar!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde inşa ediliyor. Nurol Life fiyatlar 324 bin dolardan başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life satılık!

Seyrantepe Nurol Life satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Nurol Life Seyrantepe ödemeleri!

Nurol Life Seyrantepe ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 9 bin 525 metrekare alan üzerinde 502 adet rezidans daireden meydana gelen projede fiyatlar 299 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Nurol Life Seyrantepe nerede?

Nurol Life Seyrantepe nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. TT Arena Stadı'nın karşısında yükselen Nurol Life projesinde konut fiyatları 295 bin dolardan başlıyor...

Nurol GYO Nurol Life nerede?

Nurol GYO Nurol Life nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlangıç gösteriliyor...

Seyrantepe Nurol Life adres bilgileri!

Seyrantepe Nurol Life adres bilgileri ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seyrantepe'de inşa edilen Nurol Life projesi 50 katlı tek bir kule ve bir baza halinde inşa ediliyor. Nurol Life'ta residence, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Nurol Life fiyatları!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Life projesinde daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Nurol Life fiyatlarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Nurol Life Projesi!

Nurol Life Projesi'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje Seyrantepe'de yer alıyor...

Nurol Life ne zaman teslim? Yüzde 1 KDV'li!

Nurol Life ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Seyrantepe'de yükselen Nurol Life projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlangıç gösteriliyor...

Nurol Life satış ofisi!

Nurol Life satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Nurol Life'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Nurol Life satış fiyatları!

Nurol Life satış fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Nurol Life Seyrantepe iletişim!

Nurol Life Seyrantepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 286 82 40 olarak belirlendi. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Nurol Life Seyrantepe satılık ev fiyatları!

Nurol Life projesi toplam 502 adet daire ve 50 adet ofisten oluşuyor. Proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine Nurol GYO tarafından inşa ediliyor...

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Nurol GYO Nurol Life iletişim!

Nurol GYO Nurol Life iletişim için 444 64 96 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşeği proje tek blok halinde yükseliyor.

Nurol GYO Nurol Life satış ofisi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nurol GYO Nurol Life Evleri toplam 502 adet evden meydana geliyor. Nurol GYO Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Nurol Life Residence satılık!

Nurol Life Residence satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 502 adet daire bulunuyor.

Nurol Life daire fiyatları!

Nurol Life daire fiyatları 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor. Toplam 502 adet daireden oluşan projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Life Seyrantepe projesinde 502 tane daire bulunuyor. Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesine göre daireler 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor.

Nurol Life Kule'deki dairelerin satışı devam ediyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life'ta daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

nurol life satış ofisi Haberi

nurol life satış ofisi

Nurol Life prjoesi İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Nurol Life projesinde banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor ve ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 


Seyrantepe Nurol Life Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


50 katlı tek kule olarak planlanan Nurol Life projesi toplam 502 adet konut ve 50 adet ofisten meydana geliyor. Proje 9 bin 525 metrekare alana sahip. 


Nurol Life Nurol GYO fiyatları 2017!


Nurol GYO Nurol Life fiyatları 1+0'larda fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Seyrantepe Nurol Life'ta, sauna, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness center gibi olanaklar da bulunuyor.  


Nurol Life nerede?

Adres: Huzur Mah. Cendere...