19 / 04 / 2024

nurullah cahan kim

nurullah cahan kim

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi 2016'da tamamlanacak!

Uşak Belediyesi’nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi’nde her gün bir aşama daha geçiliyor. Silueti günden güne netleşen proje için bir açıklama yapıldı.

Nurullah Cahan: Uşak cazibe merkezi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'ın her yanında çeşitli çalışmaların olduğunu belirterek, "Şehrimiz şu an da tam bir şantiye görünümündedir. Yakın zamanda cazibe merkezi bir kent olacaktır" dedi.

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da bitecek!

TOKİ Başkanı Turan, Uşak'ta 2 yıl sonra tamamlanması planlanan kentsel dönüşüm projesinin kente 450 milyon lira katkı sağlayacağını tahmin ettiklerini belirtti. Proje en geç 2016 yılının ortalarında bitirilecek.

2015 Uşak için şantiye yılı olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin imaj projelerinin 2015 yılı içinde önemli aşamalara geleceğini ve 2015 yılını şantiye yılı ilan ettiklerini belirtti.

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, dört yılda hayata geçirdiği yatırımlarla, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla tarihi kentin kabuğunu kırdığını açıkladı.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Belediyesi’nden kentsel dönüşüm atağı!

Deri fabrikalarından boşalan alana bin 51 konut 923 işyeri inşa edildi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşümde sınıfı geçtiklerini açıkladı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'taki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Cahan hak sahiplerinin konut ve işyerlerinin teslim edildiğini açıkladı

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Uşak Atatürk Spor Salonu 30 Ağustos'a yetişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye tarafından inşa edilen Atatürk Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Cahan, 3 bin kişilik yeni spor salonunun 30 Ağustos’ta yetiştirilmesini istedi.

Nurullah Cahan: Uşak'ı yeniden inşa ediyoruz!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye olarak yeni Uşak'ı inşaat etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

nurullah cahan kim Haberi

nurullah cahan kim

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti. Fransa'nın Cannes kentinde MIPIM 2016 Fuarı gerçekleşti. Fuara Türkiye 850 katılımcı ve 1.700 metrekarelik alan ile 89 ülke arasında ilk 5 ülke arasında yerini aldı. Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından birisi olan MİPİM Fuarı'na, Uşak'ta Kentsel Dönüşüm Projesi'yle damga vurdu. Fuara katılan TOKİ Başkanı M, Ergün Turan Uşak'ta bitmek üzere olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de örnek gösterdikleri proje olduğunu belirtti. Turan projenin kentin gelişimine etki edeceğine dikkat çekerken, "Proje kapsamında bin 51 konut, 921 dükkan ve içerisinde 750 kişilik cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve sağlık ocağı yapılacak. Proje sanayiden ticari ve konuta dönüşüm anlamında da ilktir. Projenin...