26 / 04 / 2024

Uşak SSK Evleri'nde dönüşüm başlıyor!

Uşak SSK Evleri'nde dönüşüm başlıyor!

Uşak’ta riskli alanda yer alan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan devreye girdi. Dönüşümün kısa sürede başlayacağını söyleyen Cahan, “SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntüler tarih olacak” diye konuştu.




Uşak’ta riskli alanda yer alan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan devreye girdi. Dönüşümün kısa sürede başlayacağını söyleyen Cahan, “SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntüler tarih olacak” diye konuştu

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen 80 bin metrekare üzerinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan düğmeye bastı. Bölge kısa zamanda kentsel dönüşüm yapılarak yeni bir yerleşim alanı haline gelecek.


"Kötü görüntü tarih olacak"


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, SSK Evleri'nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntülerin tarih olacağını ifade etti.

'Yeni Uşak' sloganıyla emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Cahan, "Altyapısından üstyapısına, yollarından kentsel dönüşüm alanlarına kadar birçok yelpazede ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Bu değişimi SSK Evleri'nin bulunduğu noktada da yaşatmak adına daha önce adımlarımızı atmıştık. Şimdi yeni gelişmelerle bölgedeki değişim için hemen harekete geçeceğiz" diye konuştu.


"Süreç hemen başlayacak"


Bakanlar Kurulu'nun da bölgede değişimi destekleyen bir karar aldığını ileten Başkan Nurullah Cahan, "Dönüşümü düşündüğümüz yaklaşık 80 bin metrekare alan Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan olarak ilan edildi. Alınan bu karara istinaden çalışmaları daha da hızlandıracağız. Tüm hak sahipleriyle görüşmeler yapacağız.

Hak sahiplerinin mağdur edilmemesinin yanı sıra her yönüyle yaşanabilir, nefes alınabilen, parkları, sosyal yaşam alanları ve otoparkıyla özel bir bölge ortaya çıkaracağız" açıklamasını yaptı


"HALKIMIZ BAŞIMIZIN TACI"


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Aybey Mahallesi 4. Yeni Cami Sokak sakinleriyle bir araya geldi. Uşak Belediyesi birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette mahalle ve sokağın sorunlarını inceleyen Cahan, çözüm konusunda hemen harekete geçeceklerini söyledi. Uşak'ı Uşaklılarla birlikte yönettiklerini dile getiren Cahan, "Aybey Mahallesi 4. Yeni Cami Sokak sakinleri geçtiğimiz gün bizleri ziyaret etti. Sorunları olduğunu dile getirdiler.

Biz de bu sorunları yerinde göreceğimizin sözünü verdik" diye konuştu. Sıkıntıları dinledikten sonra hemen harekete geçtiklerini vurgulayan Cahan, "Şimdi en kısa sürede beklentileri yerine getireceğiz. Belediye yönetimi olarak mutlu insanların yaşadığı marka bir kent olmak için vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Halkımız başımızın tacı" dedi.

Yeni Asır



Geri Dön