19 / 04 / 2024

Uşak'ın muhtarlık binaları yenileniyor!

Uşak'ın muhtarlık binaları yenileniyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle muhtarlarının daha iyi fiziki ortamlarda çalışabilmesi için harekete geçtiklerini söyledi.



Muhtarların, mahallelerdeki sorunların dile getirilmesinde önemli bir role sahip olduğunu kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, muhtarların fiziki mekanlarının belediye eliyle yeniden yapıldığını bildirdi. Cahan, bu konuda son örnek olan Elmalıdere Mahallesi Muhtarlığı'nın hizmet binasını Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve Elmalıdere Mahallesi Muhtarı Kadir Gencer ile birlikte ziyaret etti.


"Muhtarlarımıza değer veriyoruz"


Kentte muhtarların fiziki ortamlarının gelişmesinin önemli olduğunu dile getiren Cahan, "İlimizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla da sürekli iç içeyiz.


Bizim için çok değerli olan mhtarlarımızın fiziki mekanlarını en iyi duruma getirmek için çaba veriyoruz. Bu sayede muhtarlarımız mahalle sakinlerini hak ettikleri ortamlarda ağırlayabiliyor" açıklamasını yaptı.




Serkan KARAYOL/Yeni Asır


Geri Dön