29 / 03 / 2024

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nazif Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu.

Çakra Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakra Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Dirican tarafından kuruldu. 

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülsüm Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BTK Yap Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTK Yap Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Rüzgar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TTCC İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TTCC İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cengiz Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gizef İnşaat Elektrik Plastik Bilişim Tekstil İç ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gizef İnşaat Elektrik Plastik Bilişim Tekstil İç ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi Züleyha Çetinkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 17 Ekim 2017'de İbrahim Ateştenyılmaz tarafından kuruldu. 

Gim Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gim Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özge Türkyücel Köybaşı ve Hakan Köybaşı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nazif Tunç tarafından kuruldu.


Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Nzf İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Doğu Mah.Değerli Sok.30/7...