25 / 04 / 2024

Oad Reizen in iflası

Oad Reizen in iflası

Oad Reizen isimli Hollandalı tur operatörünün iflasını açıklaması, otelcileri tedirgin etti. Hollandalıların tatil için en fazla tercih ettiği yerlerden Güney Ege'deki otelciler, sigorta fonunda alacaklarını tahsil etmeye çalışıyor...

Hollandalı tur şirketinin iflası Türk otelciyi zarara uğrattı!

Oad Reizen isimli Hollandalı tur operatörünün iflasını açıklaması, otelcileri tedirgin etti. Hollandalıların tatil için en fazla tercih ettiği yerlerden Güney Ege'deki otelciler, sigorta fonunda alacaklarını tahsil etmeye çalışıyor...

Eskidji'ye ödenen 1.7 milyon YTL'lik komisyon için soru önergesi verildi

CHP''li Özyürek ve Topuz, TOKİ'nin kendi iştiraki olan, bünyesinde KEY hesaplarını bulunduran Konut GYO'ya arazi satış işlemi için aracı olan Eskidji firmasına 1.7 milyon YTL ödenmesini TBMM gündemine getirdi.

Turkcell inşaat sektörüne adım attı

Türkiye'de mobil iletişim alanında ilk olma özelliğine sahip Turkcell, inşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi'ni kurdu.

Orta Asya'nın en modern pazarı Genç Çelikler İnşaat'tan

Türkmenistan'da dünyanın en büyük açık pazarlarından birisi olan tarihi ''Çöl Pazarı'', Türk inşaat şirketinin yapacağı modern tesislere taşınacak. Genç Çelikler İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş, 152 milyon dolara Orta Asya'nın en büyük açık pazarını kuracak.

ECA'nın doğduğu yer kentsel dönüşüm için yıkılacak

Dragos'taki kentsel dönüşüm projesi, sanayicileri de bir araya getirdi. Bölgede fabrikası ya da yönetim binası bulunan şirketler ile şahıslar çalışmaları hızlandırmak ve itici güç olmak için bir dernek çatısı altında buluştu

Kırşehir'de kat karşılığı inşaat ihalesi

Kırşehir Belediye Başkanlığı Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan taşınmazın üzerine kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Oad Reizen in iflası Haberi

Oad Reizen in iflası


Hollanda'nın en köklü ve büyük tur operatörlerinden Oad Reizen'in iflas ettiğini duyurması, otelcileri zarara uğrattı. 


GETOB Başkanı Bülbüloğlu: "Otelciler olarak kaygı ve korku içerisindeyiz. Marmaris bölgesi İngilizlerden sonra en fazla Hollandalı turistleri konuk ediyor. Bu iflas, bölge turizmi için önemli bir kayıp oldu"


İflasın ardından Hollandalıların tatil için en fazla tercih ettiği yerlerden Güney Ege'deki otelciler, sigorta fonunda alacaklarını tahsil etmeye çalışıyor. Marmaris'e yılda yaklaşık 15 bin Hollandalı turist getiren tur operatörünün iflası nedeniyle bölgedeki oteller, önemli oranda müşteri kaybı yaşadı. 


Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iflas haberini dün akşam saatlerinde aldıklarını, bölgedeki otelcilerle sürekli görüşme halinde olduklarını söyledi.


Hollanda Seyahat Sigortası Fonu ile görüşmeler yaptıklarını belirten Bülbüloğlu, "Sigorta buradaki ve bugün ile...