19 / 04 / 2024

odaş elektrik Trabzon Köprübaşı HES projesi

odaş elektrik Trabzon Köprübaşı HES projesi

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş., Trabzon Köprübaşı'nda kurulan 8,2 MW kapasiteli hidroelektrik santrali hakkında açıklama yaptı. Trabzon Köprübaşı HES için 10,4 milyon dolar kredi kullanıldı...

Trabzon körfez ülkelerinin yeni gözdesi oldu!

Doğa ve yayla turizminin yanı sıra Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Köşkü gibi çok sayıda tarihi ve turistik değere sahip Trabzon, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.  

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü 2019 projesi bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Trabzon Yomra son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Trabzon Yomra son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Trabzon Uzungöl'ün imar sorunları çözüm bekliyor!

TRABZON’un Çaykara İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de basın mensuplarına iftar yemeği verildi. Yemek sonrasında bölgenin imar durumu, trafik, elektrik ve gölün temizliği gibi sorunlar dile getirildi, sağlık polikliniği açılması istendi

Elektrik güvence bedellerinin iade sorunu TBMM'de!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, bir elektrik dağıtım şirketinin almış olduğu güvence bedellerini zamanında iade etmediği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

Trabzon Elektrik Mühendisleri Odası'nda başkanlık seçimi yapılacak!

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı. Kurul, yarın yapılacak oylama ile yeni başkanını belirleyecek.

2016 TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları kura çekilişi!

358 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabilen TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki 2016 TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara emekli kura çekiliş tarihi!

TOKİ Trabzon Çaykara emekli kura çekiliş tarihi belli oldu. 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede yüzde 12 peşin alımlarda kalan kısım için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir emekli kura çekilişi!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir emekli kura çekilişi kapsamında başvurular sona erdi. Aylık 358 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

odaş elektrik Trabzon Köprübaşı HES projesi Haberi

odaş elektrik Trabzon Köprübaşı HES projesi


Odaş Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Trabzon Köprübaşı'nda 8,2 MW kapasiteli hidroelektrik santralimizin devam eden yatırımlarının finansmanı amacıyla %90 iştirakimiz Küçük Enerji Üretim ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından 10.470.000 ABD Doları tutarında 9 yıl vadeli kredi kullanılmıştır. Bir yıl içerisinde devreye alınması planlanan hidroelektrik santralimizin finansmanı için kullanılan kredi ilk iki yıl geri...