25 / 04 / 2024

ödemesiz dönemli kredi teb

ödemesiz dönemli kredi teb

TEB, mortgage kredisi kullanacaklara farklı kredi paketleri sunuyor. TEB'in 'Ödemesiz Dönemli Mortgage Kredisi' ile kredi alanlar, ödemelerini 6 ay sonra başlatabiliyor.

Antalya’da evler artık kısa dönemli kiralanamayacak!

Antalya’da evini turistlere kısa dönemli kiralamak Antalyalı vatandaşlar için önemli bir gelir kaynağıydı. Son dönemde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı yönetmeliğin 1 Ocak’ta yürürlüğe girmesi ile birlikte işler tersine dönmüş oldu. 

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Ev alırken fiyat mı? kredi oranı mı? önemli...

Konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bir dönemde çekilen konut kredisi, faizler düştüğü zaman yapılandırma süreci kapsamında kapatılır. Düşük kredi faizi üzerinden yeni bir konut kredisi açılır. Yapılandırma için en uygun zaman ne zamandır?

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Günlük kiralamada izin belgesi nasıl alınır? Binadaki kat maliklerini onayı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, kiracının alt kiralama yapmasının önüne geçen düzenleme ile beraber kısa dönemli kiralama yapmak isteyen konut sahiplerine izin belgesi alma zorunluluğu getiren yeni yasau yedi soruda özetledi. İşte detaylar...

Banka kredilerinin yarısı sadece bir bölgeye verildi! 71 ile düşen kredi miktarı ise yüzde 25 oldu!

BDDK verilerine göre, bankaların 10 trilyon 871,9 milyar liraya ulaşan toplam kredi hacminin yüzde 46,1 oranındaki 5 trilyon 9,3 milyar liralık bölümü Marmara Bölgesi’ne açıldı. Bu rakamın yüzde 80’lik kısmı ise İstanbul’a gitti.

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Vatandaşlar kredi kartına yükleniyor! Kredi kartı borcu 1 trilyon TL’ye dayandı!

Geçim derdine düşenler kredi kartlarına yüklenmeye devam ederken, kredi kartı borçları 1 trilyon TL sınırına dayandı. Kredi kartı faizlerinin artırılması da harcamaların hızının düşmesi için yeterli olmadı.

Konutta yeni kriz patlak verdi: Konut kredilerine sınır geliyor!

Konut sektöründe gündemden düşmeyen kredi konusunda yeni kriz patlak verdi. Geçtiğimiz gün Bakan Şimşek konut kredileri için verdiği sıkılaşma mesajının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. 

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara 3 ay ödemesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekli vatandaşlar için özel bir fırsat: 3 aylık ödemesiz dönem ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, belirli koşullar çerçevesinde, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını destekleyen özel bir kredi fırsatı sağlamaktadır.

Otomobil almak isteyenlere kredi engeli! Tefecilerin kucağına düşmeyin

Otomobil piyasasında bir yandan fahiş fiyatlarla mücadele sürerken, şimdi de kredi sorunu baş gösterdi. Çoğu banka yüksek orandan düşün kredi veriyor. Kredi bulmakta zorlanan vatandaşlar ise alternatif yollar ararken, Finans Uzmanı İslam Memiş 'tefecilik' uyarısı yaptı. İşte tüm detaylar...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması kısa dönemli kiracı arayışını artırdı!

Kira artışına yüzde 25 zam sınırlamasının ardından, kısa dönemli ev kiralama pazarı büyümeye başladı. Ev sahipleri kontrat imzalarken kısa dönemli imzalıyor. İşte detaylar..

ödemesiz dönemli kredi teb Haberi

ödemesiz dönemli kredi teb

Bireysel bankacılık alanında yenilikçi ürün ve hizmetleriyle hızlı bir atağa kalkan Türk Ekonomi Bankası (TEB), bireysel krediler konusunda da yeni ürünleriyle pazardaki payını artırıyor. TEB, son olarak ilk ödemesi 6 aya kadar ertelenen "Ödemesiz Dönemli Mortgage Kredisi"ni hayata geçirdi.

TEB'in yeni "Ödemesiz Dönemli Mortgage Kredisi" ile, krediyi kullananlar ödemelerine krediyi aldıkları günden 6 ay sonra başlayabilecekler. "Ödemesiz Dönemli Mortgage Kredisi"nde ödemesiz dönem süresi gün olarak da belirlenecek; böylece müşterinin taksit ödemelerini kredi kullandırım gününden farklı bir günde yapmak istemesi durumunda da talep edilen ödeme planı oluşturulabilecek.

Ödemesiz dönemli ödeme planı, mortgage kredisi için maksimum 6 ay süre ile, ihtiyaç ve taşıt kredileri için ise maksimum...