19 / 04 / 2024

Ödemiş Otogarı açılış

Ödemiş Otogarı açılış

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ödemiş Otogarı'nın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı.

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Aydın Tekstil binası hizmete açılıyor!

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, '2016 açılışlar yılı olacak' demişti. Üç günde üç açılış yapan Başkan Çerçioğlu, sözünü tutuyor.

Emlak İstasyonu 19. ofisini Ödemiş'te açıyor!

Brokerlığını Recep Yılmaz'ın yapacağı Emlak İstasyonu İzmir, Ödemiş ofisi açılıyor.Recep Yılmaz, “Emlak İstasyonu’nun global anlamdaki başarısını İzmir, Ödemiş'e taşımak istiyoruz. " dedi.

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Mersin Otobüs Terminali 28 Şubat'ta açılıyor!

2014 yılında hizmete girmesi beklenen, ancak 3 kez ihalesi iptal edilen Mersin’in yeni otogarı, bu ay sonunda açılıyor. Burhanettin Kocamaz, yeni Mersin Otobüs Terminali’nin 28 Şubat 2015 tarihinde hizmete gireceğini bildirdi.

İzmir Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması projesine başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması için uygulama projelerine başlandı. Güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor.

Kırşehir Kent Park'ın açılışı gerçekleştirildi!

Kırşehir’in çılgın projesi olarak görülen ‘Kent Park’ projesi açılışı sağanak yağmur altında yapıldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "2009 yılında projeyi ilk sunduğumda bana 'bu çocuk hayal görüyor’ demişlerdi" dedi...

Ödemiş Otogarı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ödemiş Otogarı'nın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı.

Ödemiş Otogarı açılış Haberi

Ödemiş Otogarı açılış


Ödemiş yeni otogarına kavuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan otogarın açılış töreniyle birlikte yeni hal tesisinin 2. etabının da temeli atıldı. Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yılda Küçük Menderes havzasında büyük bir değişim yaşandığını belirterek, bu sürede bölgeye 361 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi’nin ortak hizmet projesi kapsamında yapımı tamamlanan Yeni Otogar törenle açıldı. Aynı törende daha önce yine Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Yeni Hal Tesisi’nin de 2. etabının temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilçede çifte bayram yaşatan törenin yapıldığı otogar tesisine Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in kullandığı otobüsle gelirken, Ödemişliler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu törende yaptığı konuşmada, 10 yıl...