17 / 04 / 2024

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.



Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; modern yapısı ile açılışına sayılı günler kalan yeni otogardaki şehirlerarası ve uluslararası araçların güzergahları ile terminalden yararlanacak firmaların düzenlemeleri belirlendi.

GENEL SEKRETER COŞKUN ALP: “TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” 

Gerçekleşen Kasım Ayı UKOME toplantısında konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa süre içinde hizmete açacağımız yeni otogar için her şey tamam. Artık, otogara giriş çıkış yapacak araçların güzergahları ile ilçelerden gelecek araçların kullanacakları güzergahları da belirledik. Ayrıca terminalden yararlanacak olan firmaların düzenlemelerine de bu toplantıda son şeklini verdik. İnanıyorum ki yeni otogar ilimize çok yakışacak. Modern yapısı ve son teknoloji kullanılarak yapılan bu tesisin ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Ordu'da inşaatı bitmeyen otogarın maliyeti 2 kat arttı!


Geri Dön