24 / 04 / 2024

Ofis Dünyası

Ofis Dünyası

Ofis Dünyası, 3D Max bilen iç mimarları bünyesine katacak. Diğer bir eleman arayan şirket Teknosel ise şantiye şefliği yapacak inşaat mühendisleri arıyor...

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Tavuk Dünyası, her yıl 30 şube açacak!

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası!

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Ofis Dünyası Haberi

Ofis Dünyası

1- Ofis Dünyası, 3D Max bilen iç mimarlar arıyor. Firma; Cemil Topuzlu Caddesi, Dilek Aptarmanı, No:3/12(İş Bankası Blokları Karşısı)Selamiçeşme-Kadıköy'de yer alıyor. 


[email protected]

0216 411 16 53



2- Teknosel Florya'da başlayacak çatı kaplama uygulaması için şantiye şefi arıyor. 

Şantiye şefi için aranan özellikler:

- Minimum 6 yıl tecrübeli, 

- İnşaat mühendisi, 

- Çatı ve cephe kaplamalarında tecrübeli,

- Planlama, metraj, hakediş ve proje yönetimi konularında deneyimli,

- Ms Officee, Autocad kullanabilen.


Adres:  Balmumcu Güzel Konutlar Tan Apartmanı No:60 D:8 Beşiktaş 34349 İstanbul

Telefon: +90 212 358 22 44

Fax: +90 212 358 22...