20 / 04 / 2024

Ofton İnşaat elektrik mühendisi

Ofton İnşaat elektrik mühendisi

Ofton İnşaat, bünyesinde çalışmak üzere en az 5 yıl deneyimli proje müdürü arıyor...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Ofton İnşaat'tan 10 milyon dolarlık satış!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri nezdinde büyük bir başarı yakalayarak toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 221 bağımsız birimden meydana gelen proje 6 bin 610 metrekarelik alanda yükseliyor.

Ofton İnşaat Elysium Art projesinde son 50 daire!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli.Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Ofton İnşaat projelerini CNR Emlak Fuarı'nda sergiliyor!

Ofton İnşaat, Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarfnda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul projesi satışa çıkıyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği Elysium Soul Projesi’ni satışa çıkarıyor.

Ofton İnşaat elektrik mühendisi Haberi

Ofton İnşaat elektrik mühendisi
Ofton İnşaat bünyesine 5 yıl deneyimli proje müdürü, inşaat teknikeri ve elektrik mühendisi arıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların [email protected] adresine CV göndermeleri gerekiyor. 


İlanın detaylarını görmek için