28 / 03 / 2024

Oğlakçı Turizm fethiye oteli

Oğlakçı Turizm fethiye oteli

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! O ilde turizm imarlı arsa satılacak! 

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan otel alanını satışa çıkardı. Satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Turizm cennetindeki çok tartışılan o kampı İş Bankası satın aldı!

Turizm bölgeleri başta olmak üzere Türkiye genelindeki kupon arsalar Cumhurbaşkanlığı kararıyla satıldı. İşte o arsalar ve yeni sahipleri...

Belediye o ilde turizm imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan turizm imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Mefis Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefis Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Oğlak tarafından kuruldu.

Bakan'dan çiftçilere müjde! Yüzde 100 artıyor

Hayvancılıkla uğraşanlar için güzel haberi haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi verdi. Kirişçi yaptığı açıklamasında 35 lira olan oğlak tiftik desteğinin 70 liraya çıkarıldığını açıkladı. Yapılan artışla yüzde 100'lük bir artışa gidilmiş oldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Oğlakçı Turizm fethiye oteli Haberi

Oğlakçı Turizm fethiye oteli

Oğlakçı Turizm Seyahat ve Yatırım A.Ş., Muğla'da Fethiye İlçesi'ne bağlı Zeytinbahçesi Mevkii, Yanıklar Mahallesinde toplam 29 bin 414,71 metrekarelik alanda 5 yıldızlı otel inşa edecek.

Lykia Botanika Beach & Fun Club ismi verilen Otel, 173 standart oda, 6 adet aile odası, 5 suit oda, 2 engelli odası olmak üzere toplamda 186 oda (378 yatak) kapasiteli olacak.

Proje konusu; 186 odalı otel olacak şekilde toplamda 378 yatak kapasitesinde Turizm Konaklama Tesisi olup tesisin toplam yatırım bedeli 9 milyon TL olarak faaliyet sahibi tarafından belirlendi.

Toplam inşaat taban alanı 65 bin metrekare olarak belirlenen Oğlakçı Turizm Otel projesi denize cepheli olup, denize yürüme mesafesinde yer alıyor.  Proje sahası kıyısında halka açık plaj kullanımı bulunmuyor. 

Not: Görsel, mevcut otele...