18 / 04 / 2024

ogm

ogm

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan iş arayanları sevindirecek haber geldi. Oktay tarafından yapılan açıklamada Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte personel alımına dair tüm detaylar...

Tarım Bakanlığı OGM 1377 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1377 sözleşmeli personel alımı için yedek aday atama duyurusunu resmi olarak yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan önemli bir duyuru ile kurum bünyesine 1377 kişilik kadro ile memur alınacağı duyuruldu.

Tarım Orman Bakanlığı personel alımı! Orman Bakanlığı 1377 personel alımı yapacak! OGM personel alımı başvurusu!

Orman Genel Müdürlüğü 1377 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını sakın kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte başvuru ekranı ve şartlar...

OGM 2023 sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm detaylar açıklandı. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını sakın kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte başvuru ekranı ve şartlar...

OGM personel alımı 2023! Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Kadro ve şartlar!

OGM personel alımı gündemdeki konulardan biridir. Kamu kuruluşlarındaki iş ilanları ilgi ile takip edilmektedir. Peki Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

OGM personel alımı başvuru şartları peş peşe duyuruldu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başladı mı 2023? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı hangi illerde yapılacak?

OGM 1128 personel alımı başladı mı, 2023 OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte tüm bu soruların yanıtları!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı başvuru ekranı! OGM personel alımı resmen başladı! Şimdi şartlara bakın, hemen başvurun

OGM personel alımı başvuru ekranı ve şartları, başvurmak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı başvuru ekranı! OGM personel alımı resmen başladı! Şimdi şartlara bakın, hemen başvurun!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı yarın başlıyor! Hemen peş peşe duyurulan şartlara bakın! Fırsatı kaçırmayın!

OGM tarafından yapılacak sözleşmeli memur alımı detayları merak ediliyor. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı yarın başlıyor! Hemen peş peşe duyurulan şartlara bakın! Fırsatı kaçırmayın!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alıyor! Resmen açıklandı! Başvuru şartları peş peşe belli oldu! Sakın kaçırmayın!

OGM tarafından yapılacak sözleşmeli memur alımı merakla araştırılıyordu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alıyor! Resmen açıklandı! Başvuru şartları peş peşe belli oldu! Sakın kaçırmayın!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı detayları peş peşe duyuruldu! Şimdi şartlara bakın! O tarihte...

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından, pek çok ilde toplam 1.128 sözleşmeli memur alımı detayları bir bir duyuruldu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı detayları peş peşe duyuruldu! Şimdi şartlara bakın! O tarihte...

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını resmen açıkladı! Hemen başvuru şartlarına bakın! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), farklı birçok ilde yapılacak 1.128 sözleşmeli memur alımını resmen açıkladı! Hemen başvuru şartlarına bakın! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru başladı mı? OGM 1128 personel alımı şartları!

OGM personel alımına dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki OGM 1128 personel alımı ne zaman? İşte detaylar!

Orman Genel Müdürlüğü'nden müjde! KPSS puanı 65 olan 1128 personel alınacak! İşte başvuru şartları...

Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) 2023 yılında 1128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı yapılacak. Peki, OGM 1128 personel alımı başvurusu nereden yapılacak? OGM başvuru şartları neler?

ogm Haberi

ogm

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne 5 bin 64 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu açıklamanın hemen ardından OGM 2022 personel alım başvuruları başladı mı? DSİ ve OGM personel alım şartları nedir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte personel alım sürecine dair tüm merak edilenler... 

OGM 2022 personel alım başvuruları başladı mı?

Orman Genel Müdürlüğü ve DSİ bünyesinde görev almak üzere istihdam edilecek olan 5 bin 64 kişinin alımlarının ne zaman yapılacağına dair henüz net bir tarih açıklanmadı. DSİ ve OGM personel alım başvuru tarihi belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Daha önceki alımlarda başvuru şartları şöyleydi;

1. Türk vatandaşı olmak,

2. 18 yaşını tamamlamış olmak,

3. Başvuru yapacak...