23 / 04 / 2024

ÖİB FETÖ

ÖİB FETÖ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında FETÖ ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında 23 kişi açığa alındı. Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma sürüyor.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Etiyopya'da Alman kimliğine bürünen FETÖ yeni okul açıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Gölet'ten FETÖ çıktı!

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

FETÖ'cülerin yargılanacağı salonun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep't tutuklanan FETÖ/PDY zanlıların yargılanacağı 367 kişilik duruşma salonunun inşaatı tamamlandı. İnşa edilen salon Türkiye'nin en büyük duruşma salonları arasında yer alacak.

FETÖ'cülerin yargılanacağı salonun inşaatı bitiyor!

Ankara'daki 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi davalarının görüleceği Türkiye’nin en büyük duruşma salonu, 15 gün içinde tamamlanacak.

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ soruşturmasında gözaltında!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

FETÖ’nün 34 milyarı TMSF’de!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır" dedi.

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

ÖİB FETÖ Haberi

ÖİB FETÖ

FETÖ ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında, aralarında daire başkanı, müdür ve uzmanların da bulunduğu 23 personel açığa alındı.



Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma sürüyor.



Bu kapsamda, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında (ÖİB), aralarında daire başkanı, müdür ve uzmanların da bulunduğu 23 personel görevlerinden...