25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.



Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü söyledi. Ağaoğlu,” Biz işadamı olarak memleketimiz için varız, zorluklar bizi yıldıramaz, önümüzde duvar da olsa onu aşmaya, yıkmaya çalışıyoruz’’ dedi.


Ağaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminden önce 17 ve 25 Aralık’ta gerçekleştirilmek istenen planlı yıkım senaryosu içinde kendisinin komploya kurban edilmek istendiğini ancak FETÖ’nün başarılı olamadığını söyledi. Her an uyanık olmalıyız diyen Ağaoğlu, ‘’Bunlar hokkabaz, bu kadar temizliğe rağmen yurt dışındaki ayakları ile ne yapacakları belli olmayan macera peşindeler. 17 – 25 Aralık dahil herşeyin hesabını bir bir veriyorlar, vermeye de devam edecekler. Biz işadamı olarak memleketimiz için varız, zorluklar bizi yıldıramaz, önümüzde duvar da olsa onu aşmaya, yıkmaya çalışıyoruz’’ dedi. 


FEDAKÂRLIK ETTİK YİNE KAZANDIK 

Düşük faizli 20 yıl vadeli konut satış kampanyasına katılarak fedakârlıkta bulunduklarını söyleyen Ağaoğlu, “Kampanyalarla faizlerin aşağı çekilmesi hatta 60 ayda sıfır faiz uygulaması vatandaşlara yaradı. Bizler fedakârlık ederek kazandık onlar da doğru tercihte bulunarak kazandı. 31 Mart’ta bitecek olan kampanya büyük bir fırsattır. Firmalar daha sonra maliyetleri fiyatlara yansıtmak zorunda kalacaklar” dedi. 


ANADOLUYA YÖNELDİK

İstanbul’dan sonra ‘MY’ konseptiyle projeler yapmak için rotalarını Anadolu’ya çevirdiklerini söyleyen Ağaoğlu yatırımcılara şu mesajları verdi; 


  1.  1453 Maslak’ta 3000’den fazla daireyi teslim ettik, şimdi ise ticari alanları kiralamaya başlıyoruz. 
  2.  İstanbul Finans Merkezi projesindeki yerimizi bir süre elimizde tutacağız, proje bittikten sonra değerlendirmeyi düşünüyoruz. 
  3.  Anadolu’ya açılıyoruz. Başta kendi memleketim Trabzon’da, 200 dönüm arsa üzerinde konutu ofisi oteli olan karma bir proje yapacağız. 
  4.  Yalova’ya değeri 700 milyon lirayı bulacak şehre yakışır bir proje hazırlıyoruz. 
  5.  İstanbul’da ise 4 yeni proje geliştireceğiz. Bunlardan ikisi Anadolu Yakası'nda olacak. Çekmeköy için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. 
  6.  Bodrum’da da yaşlı bakım merkezi projesi üzerinde çalışıyoruz. 
  7.  Ortadoğu ve Orta Asya’daki bazı şirketlerden teklifler alıyoruz ama daha karar vermiş değiliz. Profesyonel arkadaşlarla kadrolarımızı takviye edip yurt dışına açılma hedefi de ajandamızda. 

Güneş


Geri Dön