26 / 04 / 2024

öib konya ihalesi

öib konya ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, Isparta'da TCDD Genel Müdürlüğüne ait 2 taşınmaz ile Konya'da Maliye'ye ait 7 taşınmaz için ayrı ayrı ihaleye çıkıldı...

Konya'da 3 arazi satılacak! İhalesi 10 Ekim'de!

Derebucak Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Ekim tarihinde yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Ereğli 396 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya okul yatırımları için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

öib konya ihalesi Haberi

öib konya ihalesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) 2 ilde satışa çıkardığı Maliye ve TCDD Genel Müdürlüğüne ait 9 gayrimenkul için 24 teklif geldi. 


ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, Isparta'da TCDD Genel Müdürlüğüne ait 2 taşınmaz ile Konya'da Maliye'ye ait 7 taşınmaz için ayrı ayrı ihaleye çıkıldı. 


TCDD'nin Isparta'daki taşınmazları ile Maliye'nin Konya'nın Meram ilçesindeki taşınmazı için 4'er teklif gelirken, Maliye'nin Konya'nın Karatay ilçesindeki taşınmazları için ise 2'şer teklif geldi. Böylece söz konusu 9 taşınmazın Özelleştirme ihalelerine toplam 14 teklif verildi. Taşınmaz ihalelerinde verilen en yüksek teklifler şöyle:


Isparta/Eğridir, Yazla Mahallesi, 415 Ada, 2, 3 ve 15 Parsel No'lu Taşınmaz için 344 bin lira  


Isparta/Eğridir, Yazla Mahallesi, 415 Ada, 6 ve 7 Parsel No'lu Taşınmaz için 420 bin lira  


Konya/Meram, Kaşınhanı Köyü Taşınmazı için 1 milyon 920...