25 / 04 / 2024

ÖİB Niğde bor özelleştirme

ÖİB Niğde bor özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Niğde'deki gayrimenkulünün satışını onayladı..

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Sivas, Kayseri ve Niğde bölgesinde tekrar deprem bekleniyor mu? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra artçı depremler olmaya devam etti. Büyük yıkıma neden olan depremlerden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde’de de peş peşe depremler oldu. Bu depremler vatandaşları korkuturken tekrar depremin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Merkez’de 230 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Merkez Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

ÖİB Niğde bor özelleştirme Haberi

ÖİB Niğde bor özelleştirme

Özelleştirme Yüksek Kurulunun kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı; Niğde İli Bor İlçesi Yeniyol Mahallesi 1565 ada 1 nolu parseldeki 2 bin 126 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkul ve üzerindeki yapıların bir bütün halinde satış yöntemiyle özelleştirme ihalesi sonuçlandı.

Gayrimenkul, 1 milyon 881 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Kürşat Güner'e satıldı. Kürşat Güner ve diğer iki yüksek tekif sahibi kimselerin satış sözleşmesini imzalamaması halinde veya yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde ihale iptal edilecek.

Karar için