25 / 04 / 2024

ÖİB tekirdağ şarköy satılık arsa

ÖİB tekirdağ şarköy satılık arsa

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Şarköy ve İstanbul Kartal'daki gayrimenkullerin  özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi uzattı..

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...

Tekirdağ (Gaziköy) ile Saros Körfezi arasında uzandığı belirlenen ve en son 1912'de aktive olan Ganos Fayı, Trakya için riske neden oluyor. Deprem uzmanları bir bir görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!

17  Ağustos’un 24. yıl dönümünde, Zorunlu Deprem Sigortası’na dikkat çekildi. Yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nin yüzde 67’lik sigortalılık oranıyla zirvede olduğu belirtildi. 

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Emekli maaşı zammının bütçeye yükü ne kadar olacak? İşte yapılan açıklamada yer alan o rakam...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından ortaya koyulan etki analiz raporunda; hükümetin en düşük emekli aylığı tutarını 5 bin 500 Türk Lirası'ndan 7 bin 500 Türk Lirası'na çıkarmasının bütçeye yükü 120,8 milyar Türk Lirası olacağı açıklandı.. İşte detaylar...

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

BOTAŞ’ın bütçeye yükü yıllık 179 milyar TL oldu

Hükümet artan doğalgaz ithalat maliyetlerinin bir kısmını bütçeden karşılamaya devam ederken, BOTAŞ’ın merkezi bütçeye yükü de giderek artıyor. BOTAŞ’ın borç ve görevlendirme gideri olarak merkezi bütçeye yükü son 1 yılda 179 milyar Türk Lirası oldu.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

ÖİB tekirdağ şarköy satılık arsa Haberi

ÖİB tekirdağ şarköy satılık arsa

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Tekirdağ ili, Şarköy ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 16 ada, 3 parselde kayıtlı taşınmazın ve İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi 2796 ada, 366 parselde kayıtlı taşınmazın özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar uzatıldı.


SÜRE UZATIM İLANI

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

05.04.2018 tarihli ve 30382 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ve İdaremizce ihale ilanına çıkılan;

Tekirdağ ili, Şarköy ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 16 ada, 3 parselde kayıtlı taşınmazın ve İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi 2796 ada, 366 parselde kayıtlı taşınmazın özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi 10.05.2018 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır.

Teklifler, İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp, 10.05.2018 Perşembe günü, saat 17.00'ye kadar İdare'nin belirtilen adresine elden...