20 / 04 / 2024

Okan Bayülgen kimdir

Okan Bayülgen kimdir

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'e üvey babasından yüklü miktarda miras kaldı. Görgün’e ait olan portakal bahçeleri, arsalar ve bina artık Bayülgen'in.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Bekir Okan kimdir?

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan kimdir? Bekir Okan nerede doğdu?

Okan Bayülgen Galata'daki evini 15.5 milyon TL'ye satıyor!

Okan Bayülgen emlak sektörüne elini attı. Tarabya'da 2 buçuk milyon dolara (13 milyon 575 bin lira) villa satın alan Bayülgen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda bulunan dairesini satışa çıkardı.

Mustafa Demir kimdir?

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mustafa Demir kimdir? Mustafa Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Okan Bayülgen evinin kapılarını açtı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen evinin kapılarını sosyal medyada açtı. İşte Bayülgen'in o çok merak edilen evi...

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Okan Bayülgen İstanbul'da tiyatro açacak!

Uzun süredir ekranda olmayan Okan Bayülgen, Bodrum’da babadan kalma yerlerine mekân açarak, kazandığı parayı sahneye yatıracak.

Okan Bayülgen kimdir Haberi

Okan Bayülgen kimdir

Oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı ve fotoğrafçı Okan Bayülgen'e üvey babasından miras kaldı.


Üvey babası İsmet Görgün’den büyük bir miras kalan Bayülgen, Bodrum'da bir gece kulübü açarak ticarete atıldı.


Görgün, Bayülgen’e portakal bahçeleri, arsalar ve şu anda işletmecilik yaptığı bina olmak üzere yüklü bir miras bıraktı.


Bayülgen, Annesinin 2. eşi olan Görgün’ü gerçek babası gibin sever sayardı. Görgün’de mirasından yararlanabilmesi için Bayülgen'i küçük yaşlarda nüfüsuna...