04 / 05 / 2024

okan üniversitesi almanya kanpüs

okan üniversitesi almanya kanpüs

Yurtışımda kampüs açmayı planlayan Okan Üniversitesi, ilk yurtdışı kampüsünü Almanya'da hizmete açacak...

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Türkiye’nin depremle büyük imtihanı!

Maden Yüksek Mühendisi Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahriman, Silivrideki 5,8 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili makale kaleme aldı. İ şte Kahriman’ın makalesi...

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün Okan Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek 250 yatak kapasiteli bir hastanenin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi bugün açılıyor!

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.

Okan Üniversitesi'nden sağlıkta dev yatırım!

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Okan, Eylül'de açılacak hastane hakkında bilgi verdi. Kanserde en hassas ölçüm cihazını kullanacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

okan üniversitesi almanya kanpüs Haberi

okan üniversitesi almanya kanpüs

1999 yılında 85 öğrenci ile kapılarını açan bugün 12 binden fazla öğrenciye hizmet veren Okan Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, Rektörü Prof. Dr. Şule Kut, İktisadi İdari Bilimler Akademisi Dekanı Prof. Dr. Taner Berksoy ve Okan Kolejleri’nin yöneticisi Işıl Okan Gülen ile biraraya geldik. Üniversitenin yeniliklerine, projelerine değineceğim. Ancak önceliği Bekir Bey’in kızı Işıl Okan Gülen’den dinlediğim Kolej kısmında yapılan uygulamalara vermek istiyorum.


Çünkü hakikaten insanı heyecanlandırıyor. ‘Neden bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu’ diye de kıskandırıyor. Ve ayrıca düşündürüyor da. Malum Gezi Direnişi’yle birlikte Y kuşağı üzerine çok şey yazıldı çizildi. Ben henüz anaokulu kısmında olan bu çocukların büyüdüğünde nasıl bir kuşak olacağını şimdiden merak ediyorum. Prof. Dr. Taner Berksoy’un de dediği gibi bu çocuklara kül yutturmak imkansız olacak...


Kendilerine...