26 / 04 / 2024

Öki İnşaat Pera Palace fiyat

Öki İnşaat Pera Palace fiyat

Pera Palace Yıldız Evler Kayseri fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 26 dairenin yer aldığı Pera Palace Yıldız Evler projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı...

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ercan tarafından kuruldu.

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi açıldı!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi Beyoğlu'nda 8 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından açıldı.

Pera Gon İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Gon İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mansoor Mırza tarafından kuruldu.

Pera 360 İnşaat Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera 360 İnşaat Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Selim Bakar tarafından kuruldu.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

İnşaat sektörü ve konut dönüşümü hız kazanmalı!

İnşaat sektöründe durağan günler geride kaldır. İki yılın ardında ilk kez yüzde  6,4 büyüyen inşaat sektörü, Türkiye’nin 3. çeyrekte yüzde 6,7 büyüyen ekonomisine 0,5 puan katkı sağlamış oldu. 

İngiliz inşaat malzemeleri şirketi Travis Perkins 2 bin kişiyi işten çıkaracak!

İnşaat malzemeleri perakendecisi Travis Perkins'in yaptığı açıklamada, toplam iş gücünün yüzde 9’unu oluşturan 2 bin kişinin işten çıkarılmasının planlandığı bildirildi.

İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi arttı!

TÜİK tarafından açıklanan Mart ayına ilişkin iş gücü istatistiklerine göre, İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi artış gösterdi...

Öki İnşaat Pera Palace fiyat Haberi

Öki İnşaat Pera Palace fiyat


Kayseri Yıldız Evler'de yükselen Pera Palace Yıldız Evler projesi Özkayseri İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Pera Palace Yıldız Evler projesi 26 adet daireden meydana geliyor.


Pera Palace Yıldız Evler projesinde tün daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Pera Palace Yıldız Evler'de dairelerin büyüklüğü 160 metrekare olarak belirlendi.


Pera Palace Yıldız Evler Kayseri fiyatları 210 bin TL ile 240 bin TL arasında değişiyor. Pera Palace Yıldız Evler projesinde daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.




Tel: 0352 232 69 52

Web: www.okiinsaat.com

Gülcihan...