29 / 03 / 2024

Okkalar İnşaat Fulya Sitesi teslim

Okkalar İnşaat Fulya Sitesi teslim

Okkalar İnşaat Fulya Sitesi 'nde yer alan konutlar Aralık 2013 'te teslim edilecek, banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Fulya Sitesi 'nde minimum fiyat 160 bin lira olarak belirlendi...

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

Arma Menta'da 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat, 2018 yılında “Arma Menta” projesinde yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Kartal Arma Menta'da 5 yıl 0 faizle!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Menta projesinde farklı kampanyalar sunuluyor. Projede 2 bin 500 TL'ye varan kira desteği sağlanırken 5 yıl 0 faiz imkanı da bulunuyor.

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Kartal Arma Menta'da 7 ay erken teslim heyecanı!

Okkalar İnşaat'ın Arma Menta projesinde teslimler 7 ay öne çekildi. Normalde 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Okkalar İnşaat Fulya Sitesi teslim Haberi

Okkalar İnşaat Fulya Sitesi teslim


Fulya Sitesi Konya 'da 6 bin 86 metrekare alan üzerinde Okkalar İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. Okkalar İnşaat Fulya Sitesi tek blok halinde yükseliyor, projede yer alan konutların satışları devam ediyor.


3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Okkalar İnşaat Fulya Sitesi 'nde 30 konut bulunuyor.


Okkalar İnşaat Fulya Sitesi fiyatları 160 bin lira ile 165 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Konya merkeze 3 kilometre, Karaman Yolu 'na 800 metre uzaklıkta yer alan Okkalar İnşaat Fulya Sitesi 'nin anahtar teslimleri Aralık 2013'te gerçekleştirilecek. Projede; bahçe, peyzaj düzenlemesi ve otopark bulunuyor.


Telefon 0332 236 50 60

Web adresi: http://www.okkalar.com/

Ceren...