29 / 03 / 2024

okmeydanı tapu teslim

okmeydanı tapu teslim

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan düzenlenen tapu teslim töreninde 200 hak sahibine daha tapusunu teslim etti. Başkan Demircan, vatandaşlara kentsel dönüşüm için düğmeye basıldığının müjdesini verdi...

Okmeydanı'nda tapu verme süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda tapuların yüzde 25 'inin verildiğini belirterek tapu verme süreci hızlandı. Bu yıl içerisinde tapuların yarısını vermeyi hedefliyoruz, dedi.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan: - "Herkes tapu muamelesini yapsın lütfen." dedi..

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Elite Concept'te hemen teslim ve hemen tapu imkanı!

Yaşamın ve yatırımın merkezinde bulunan Elite Concept projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

okmeydanı tapu teslim Haberi

okmeydanı tapu teslim


Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan düzenlenen tapu teslim töreninde 200  hak sahibine daha tapusunu teslim etti.  Başkan Demircan, tapularına kavuşmanın sevincini yaşayan vatandaşlara kentsel dönüşüm için düğmeye basıldığının müjdesini vererek, “tapu problemi çözülen , belirli bir oranda tapuların alındığı bölgelerden Okmeydanı’nda kentsel dönüşüme başlayacağız,” dedi.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı’da 50 yıldır yaşanan tapu sorununu çözüme kavuşturarak mülkiyet hakkı kazanan 200 hak sahibine daha tapusunu teslim etti. Okçular Tekkesi’nde düzenlenen tapu teslim törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti 2. Bölge Milletvekili  Adayı Markar Eseyan, Haydar Ali Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.



OKMEYDANI’NDA TAPU SEVİNCİ


Uzun yıllar boyunca tapularına kavuşmayı bekleyen vatandaşlar,  Başkan...