19 / 04 / 2024

Okmeydanı tapuları dağıtılacak mı

Okmeydanı tapuları dağıtılacak mı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 1/5000 ölçekli imar planı onaylanan Okmeydanı'nın tapularını bugün hak sahiplerine dağıtacak. Peki Okçular Vakfı'nda düzenlenecek törende kaç tapu dağıtılacak? Okmeydanı sakinleri tapularını nereden alacak?

2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak?

Yaz tatiline geri sayım başladı. Milyonlarca öğrencinin yaşadığı karne heyecanı bu ay sona erecek. Peki, 2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak? İşte detaylar...

Migros'tan temettü açıklaması geldi! Migros'ta hisse başına brüt 2.60 TL, net 2.34 TL kâr payı dağıtılacak! 

Migros'un 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda temettü dağıtımı ile ilgili de önemli bir karar verildi. Peki Migros ne kadar temettü dağıtacak? 

3 bin tohum çiftçilere dağıtılacak! Topraktan çıkan ürün herkesi sevindirdi, kalitesi müthiş

Türkiye'de üretimi en çok yapılan ürünler arasında yer alan patatesin hasadı devam ediyor. Karaman'da özellikle cipslik olarak çıkan patatesin tohumlarından 3 bini gelecek yıl ekim yapacak çiftçilere dağıtılacak.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Nusaybin TOKİ 4. Etap'ta iş yerleri dağıtılacak!

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarında kalan 4 etaptaki iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu.

Sultangazi'de tapular dağıtıldı!

Sultangazi Belediyesi tarafından, imar uygulamasıyla tapu sorunu çözülen Yayla Mahallesi'ndeki yerlerin tapuları ev sahiplerine teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Özak GYO 12 Temmuz'da bedelsiz pay dağıtımı yapacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklarına vereceği bedelsiz payların dağıtımına 12 Temmuz 2019 tarihinde başlayacak...

Okmeydanı tapuları dağıtılacak mı Haberi

Okmeydanı tapuları dağıtılacak mı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Okçular Vakfı'nda bugün (13 Aralık 2014, Cumartesi) düzenlenecek tapu töreninde Okmeydanı sakinlerinin tapularını bizzat dağıtacak.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Okmeydanı'na ilişkin "Tarihi Sit Alanları Koruma Amaçlı ve Etkileşim Geçiş Sahası Revizyon 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı"nın onaylamasının ardından gerçekleşecek Okmeydanı tapu töreni, bugün Keçecipiri Mahallesi Fatih Sultan Minberi Sokak No: 1 adresindeki Okmeydanı Okçular Vakfı'nda saat 17:00'de başlayacak ve 19:00'a kadar sürecek.


Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Okmeydanı planlarını dün İBB Meclisi'ne sunarken yaptığı açıklamada Okmeydanı'nda 1 milyon 600 bin metrekare büyüklüğünde, 80 bin insanın yaşadığı alanda, bina sahiplerinin arsalarına sahip olamadığı kötü bir yapılaşma oluştuğunu söylemişti.


Okmeydanı tapuları için 10 yıldır çalışıyoruz!


Okmeydanı'ndaki vatandaşlara 50 yıldır hasretini çektikleri tapularını vermek için 10 yıldır çalıştıklarını söyleyen...