29 / 03 / 2024

Oksijen Oran satılık daire

Oksijen Oran satılık daire

Oksijen Oran fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Oksijen Oran fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

Satılık konut fiyatları Kasım'da yüzde 11.98 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.89 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.98 oranında artış oldu.

Satılık daire aramasında Şubat rekoru!

Şubat ayında 240 ay vadeli kampanyalar ve sektörel devlet teşvikleri internetten satılık daire aramasına da yansıdı. Satılık daire arama oranı, 2016 şubat ayına göre yüzde 58, bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 15 yükselerek rekor kırdı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatları arttı!

Türkiye genelinde satılık konutların ortalama metrekare fiyatı son bir yılda yüzde 19 oranında artış göstererek, 2 bin 630 lirayı buldu. Kiralık konutlarda ise artış yüzde 14, ortalama metrekare fiyatı 18 lira oldu. Türkiye'de amortisman süresi ise 12 yıl olarak açıklandı.

Vadi İstanbul Park satılık!

Vadi İstanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanacak projede yüzde 1.13 faiz oranında banka kredisiyle vade yapılıyor.

Oksijen Oran satılık daire Haberi

Oksijen Oran satılık daire

Satışların başladığı Oksijen Oran projesi  4AC Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  imzasıyla hayata geçiriliyor. Başkent Ankara'da inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.  

Oksijen Oran fiyat!
Oksijen Oran fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Oksijen Oran fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

56 bin metrekarelik arsa alanıyla dikkat çeken Oksijen Oran projesi 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Projedeki toplam konut sayısı 128 olarak belirlendi.  

Teslimlerinin 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Oksijen Oran fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Oksijen Oran fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Başkent’in Nefes Aldıran Projesi olarak tanıtılan Oksijen Oran projesinde 2.5 kilometre uzunluğa sahip bir yürüyüş yolu dışında organik...