26 / 04 / 2024

Oktay Cebeci

Oktay Cebeci

CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Oktay Cebeci, Ayhan Cebeci, Ahmet Cebeci tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Cebeci Grup İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Grup İnşaat Turizm Anonim Şirketi, Oktay Cebeci, Ahmet Cebeci, Ayhan Cebeci tarafından 15 milyon TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Uphill Towers B Blok'ta kuruldu

Oktay Cebeci kimdir?

Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Cebeci kimdir? Oktay Cebeci, Cebeci İnşaat'ı ne zaman kurdu? Oktay Cebeci ile Cebeci İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay EYT için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz" dedi.

Sır gibi gizlenen asgari ücret için bu sefer de Fuat Oktay konuştu! Hemen buraya bakın ilk siz öğrenin!

Fuat Oktay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na hitaben yaptığı konuşmada, asgari ücret hakkında önemli bir açıklama yaptı. İşte sır gibi saklanan asgari ücret hakkında yapılan o açıklama...

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Lidya Yapı'nın acı günü! Çetin Oktay vefat etti!

Lidya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Oktay'ın babası Çetin Oktay vefat etti.  

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Ahmet Oktay Karaata kimdir? 

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata kimdir? Ahmet Oktay Karaata daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Oktay Karaata'nın biyografisi...

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Oktay Cebeci Haberi

Oktay Cebeci

CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Oktay Cebeci, Ayhan Cebeci, Ahmet Cebeci tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


CBC İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak, No:3A Uphill Towers B Blok, Kat:20...